|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:06 pm
Julka [upada] ech... te zaklecia sporo energii pozeraja.. [wyciaga łapki do swoich friennds pomozcie mi doczlapac siem do piaskownicy... [[wzrok wbity w ziemie]] *podnosi ja*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone .......... dobra ja lece narazie wam ........... narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Julka Kitty ShadowCat piiiiiiiiiisk....yeeee.... kuuuurde... nie wierzeee crying heart heart *płacze ze szczęscia* crying heart czesc !! czemu siem tak cieszysz ?? [wstaje na nogi i lekko siem chwieje] bo bo... dostałam 39/ 40 pkt z testu kompetencji... piisskk... a ty dlaczego smutash? sad bo widzisz malenka... dowiedzialam sie jaki naprawde jest Łukasz, ale i tak siebie obwiniam i mam wyrzuty sumienia za ktore zaraz od kogos dostane whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
faajnie... nikt poza Julką mnie nie widzi... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:07 pm
Kitty ShadowCat faajnie... nikt poza Julką mnie nie widzi... sad <_< >_> czy ktos cos mowil...... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy racqel Julka [modli sie dalej] I desire in order to worried heart It has experienced tranquility But it have been performed vengeance which It has been apprehended and forgiven... [omdlenie] ale ten angielski powaznie... to jest magiczny angielski ninja [usmiech]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka racqel Julka [modli sie dalej] I desire in order to worried heart It has experienced tranquility But it have been performed vengeance which It has been apprehended and forgiven... [omdlenie] ale ten angielski powaznie... co ty nie powiesz mam tylko dostateczny :p a po drugie Graamtyka jest straszna razz a tu sie zgodze. i przepraszam, to ten maly zlosliwy chlopiec we mnie... MISCHIEF. MAYHEM. SOAP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Dziekuje ci bardzo Baliaur!!! heart heart heart P.S. ktos cos pisal, bo chwile mnie nie bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Kitty ShadowCat Julka Kitty ShadowCat piiiiiiiiiisk....yeeee.... kuuuurde... nie wierzeee crying heart heart *płacze ze szczęscia* crying heart czesc !! czemu siem tak cieszysz ?? [wstaje na nogi i lekko siem chwieje] bo bo... dostałam 39/ 40 pkt z testu kompetencji... piisskk... a ty dlaczego smutash? sad bo widzisz malenka... dowiedzialam sie jaki naprawde jest Łukasz, ale i tak siebie obwiniam i mam wyrzuty sumienia za ktore zaraz od kogos dostane whee *podbiega do niej zaplata jej rece na plecach* co powiedzialas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:08 pm
julka kobieto ty sie facetami nie przejmuj xd whee oni wszyscy po jednych piniondzach whee stressed blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat faajnie... nikt poza Julką mnie nie widzi... sad gdzie??...podnosilem ja widalem cie ale nie mialem czasu zareagowac ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat faajnie... nikt poza Julką mnie nie widzi... sad Cze! Bo mnie chwile nie bylo i teraz tez na chwile znikam! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Julka racqel Julka [modli sie dalej] I desire in order to worried heart It has experienced tranquility But it have been performed vengeance which It has been apprehended and forgiven... [omdlenie] ale ten angielski powaznie... co ty nie powiesz mam tylko dostateczny :p a po drugie Graamtyka jest straszna razz a tu sie zgodze. i przepraszam, to ten maly zlosliwy chlopiec we mnie... MISCHIEF. MAYHEM. SOAP n/p [usmiech] [kladzie siem w piaskownicy i patrzy na czarno-blekitne niebo, ktore szykuje siem do burzy] idzie burza... znow w nocy nie zasne... [westchnienie] Kto siem polozy obok ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 12:09 pm
[LINKIN] Dziekuje ci bardzo Baliaur!!! heart heart heart P.S. ktos cos pisal, bo chwile mnie nie bylo redface nie ma zia cio redface to tylko ja...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|