|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:53 am
Ja zmykam ...
Narka All...^^
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:53 am
czesc ozz.......
czesc rac.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:54 am
Marlly Ozzwald [LINKIN] Aha!I temat z ostatnich dni! racqel ty napisales te prawa hakera, lecz mam na kompie wypowiedz nastoletniego hakera ktory zostal zlapany w 1986(wtedy mial nascie lat). Teraz nazywaja go Mentorem i on napisal oswiadczenie, jest dosc dlugie wiec tylko fragment: "JESTEM HAKEREM, A TO JEST MOJ MANIFEST. MOZESZ MNIE ZATRZYMAC, ALE NIE ZATRZYMASZ NAS WSZYSTKICH...TAK CZY OWAK, WSZYSCY TACY JESTESMY!P.s. chwile mnie nie bylo! no wlasnie zostal zlapany... i co z tego skoro jush pewnie wyszedl blaugh i ma do tego troszku racji... stare biggrin blaugh nie wiesz o co mi chodzi... jak byl na wolnosci to niczego nie manifestowal.. a jesli tak to pewnie min. to go zgubilo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:55 am
Kiart Ja zmykam ... Narka All...^^ wink narka Kiart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Ja sobie questa zrobilem 4 dni przed tym armagedonem ... po 5 dniach wartows jaka musialem zebrac wzrosla dwukrotnie ... sweatdrop [i wtedy poczulem lekka zalamke ...] Narka kropa a ja kurde akurat wtedy wszytkie ryby sprzedałem ............... i co question dupa bo ani kasy nie dostałem ani przynęt spowrotem ......... akurde juz mnie było prawie na 2 listy stac co za bezsens stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat czesc opcy................ oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:56 am
wow co za odlot... julka jak ty to robisz?? xd mmmmmmmmmmmmmmmagiaaaaaaaaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:56 am
*spoglada znad zeszytu* mam zgwostke - potzrebuje nazwac takie duzee toporzysko z kolcami jakos... brak mi pomyslow, pomooooocy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:57 am
[modli sie dalej]
I desire in order to worried heart It has experienced tranquility But it have been performed vengeance which It has been apprehended and forgiven...
[omdlenie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:57 am
Marlly wow co za odlot... julka jak ty to robisz?? xd mmmmmmmmmmmmmmmagiaaaaaaaaaa meskalina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:58 am
Marlly Ozzwald [LINKIN] Aha!I temat z ostatnich dni! racqel ty napisales te prawa hakera, lecz mam na kompie wypowiedz nastoletniego hakera ktory zostal zlapany w 1986(wtedy mial nascie lat). Teraz nazywaja go Mentorem i on napisal oswiadczenie, jest dosc dlugie wiec tylko fragment: "JESTEM HAKEREM, A TO JEST MOJ MANIFEST. MOZESZ MNIE ZATRZYMAC, ALE NIE ZATRZYMASZ NAS WSZYSTKICH...TAK CZY OWAK, WSZYSCY TACY JESTESMY!P.s. chwile mnie nie bylo! no wlasnie zostal zlapany... i co z tego skoro jush pewnie wyszedl blaugh i ma do tego troszku racji... stare biggrin blaugh bo to sie po prostu kloci z definicja "hakerstwa" - jak zostales zlapany to automatycznie nie jestes hakerem (bo byles za slaby (wiec 'nawet' Mitnick nim nie byl). Esencja legendy hakera, jest to, ze chocbys byl niewiadomo jak dobry, to zawsze jest ktos lepszy od ciebie kto sie po prostu nie ujawnia, kryje w cieniu (bo taka jest 'definicja' hakera - osoba o ktorej nikt nie wie). Cala ta 'ideologia' jest bardzo podobna do Zen - musisz sie zawsze doskonalic. Pytasz kieby bede doskonaly? Nigdy. Zawsze bedzie ktos p[onad toba... dobrywieczor.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:58 am
opcy Marlly wow co za odlot... julka jak ty to robisz?? xd mmmmmmmmmmmmmmmagiaaaaaaaaaa meskalina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:59 am
Julka [modli sie dalej] I desire in order to worried heart It has experienced tranquility But it have been performed vengeance which It has been apprehended and forgiven... [omdlenie] sad *podchodzi do niej podnosi i kladze na kanpie podajac szklanke wody*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka [modli sie dalej] I desire in order to worried heart It has experienced tranquility But it have been performed vengeance which It has been apprehended and forgiven... [omdlenie] *zeskakuje z fotelika i zaczyna sie zblizac do omdlalej Julki...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[z oczet płyną łezki spowodowane poczuciem winny]
ale przeciez moze byc juz tylko lepiej prawda??
[patrzy z nadzieja na Vykka, Baliaur i Crisa]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|