|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:43 am
kropka Falcone Julka czesc Falc biggrin Wszystko da siem zrobic biggrin nitmare scraf .......... niemozliwe .......... chyba ze sklep załoze ale ne chce mi sie xd myślicie że na sklepach sie dużo zarobi??? jak masz talent artystyczny ............. i naprawde łądnie rysujesz to nawet jeden avek idzie za 15 k ................ ale to trzeba naprawde ładnie rysowac ..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:44 am
Julka Bali a kiedy zrobish mojego questa ?? [rozglada siem za Vykkiem] mialam ci tylko wishlist zrobic wink moge niedlugo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Marlly Julka Vykk Julka [wskakuje mu na plecki i przytula] *lapie pod uda i zaczyna wariowac*kto ma ochote na zapaski tudziez przepychanki z osobami na plecac:>?? kto siem dolaczy ?? ... ja moge??^^ blaugh znajdz sobie kogos kto bedzie cie nosil...moze chrisa...ale musissz go ladnie uwiesc..tfu znaczy poprosic blaugh ninja Ja tam nic nie wiem... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witam....... co nowego pokemoniarze??????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone kropka Falcone Julka czesc Falc biggrin Wszystko da siem zrobic biggrin nitmare scraf .......... niemozliwe .......... chyba ze sklep załoze ale ne chce mi sie xd myślicie że na sklepach sie dużo zarobi??? jak masz talent artystyczny ............. i naprawde łądnie rysujesz to nawet jeden avek idzie za 15 k ................ ale to trzeba naprawde ładnie rysowac .......... a ten obrazem to sam malowales?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Falcone kropka tez chce jeszcze zakrwawiony... ale gdzie ja uzbieram kolejne 100k?? ostatnio musialam wszystkie cenne rzeczy sprzedac, i wlaściwie to co mam na sobie, to jedyne pozycje w moim inventory stressed 100k xp ................... nie .......... ja myslałem ze 50k jeszcze kosztuje ......... teraz to juz nawet nie mam co sie starac stare niestety... ale masz za to ninja hb a ja nie xd he he na gwiazdke sprzedawałem prezenty poki szły i uzbierałem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Bali a kiedy zrobish mojego questa ?? [rozglada siem za Vykkiem] tu jestem *wola ze swojego fotelika na suficie*...a walsnie moze bylby jakis sponsor ...albo ktos chetny chociaz na zrobienie wishlista do mojego przyszlego quescika blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:45 am
opcy witam....... co nowego pokemoniarze?????? Yo! Nic nowego!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:46 am
kropka Falcone kropka tez chce jeszcze zakrwawiony... ale gdzie ja uzbieram kolejne 100k?? ostatnio musialam wszystkie cenne rzeczy sprzedac, i wlaściwie to co mam na sobie, to jedyne pozycje w moim inventory stressed 100k xp ................... nie .......... ja myslałem ze 50k jeszcze kosztuje ......... teraz to juz nawet nie mam co sie starac stare niestety... ale masz za to ninja hb a ja nie xd NM Scarf po ostatnich podwyzkach kosztyje tak ok 550k ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy witam....... co nowego pokemoniarze?????? nic albatrosofilu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Julka Bali a kiedy zrobish mojego questa ?? [rozglada siem za Vykkiem] tu jestem *wola ze swojego fotelika na suficie*...a walsnie moze bylby jakis sponsor ...albo ktos chetny chociaz na zrobienie wishlista do mojego przyszlego quescika blaugh ja moge ci zrobi wishlist...tylko podaj liste itemow xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:47 am
kropka a ten obrazem to sam malowales? niestety nie ................ Ibris mi narysowała ( za 1.5k ) ale to było dawno temu ............... teraz juz se sklep zrobiła i sprzedaje za grube goldy swoje prace ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Vykk Marlly Julka Vykk *lapie pod uda i zaczyna wariowac*kto ma ochote na zapaski tudziez przepychanki z osobami na plecac:>?? kto siem dolaczy ?? ... ja moge??^^ blaugh znajdz sobie kogos kto bedzie cie nosil...moze chrisa...ale musissz go ladnie uwiesc..tfu znaczy poprosic blaugh ninja Ja tam nic nie wiem... blaugh nic nie wiesz bo cie nie poprosila blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|