|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:40 am
Julka czesc Falc biggrin Wszystko da siem zrobic biggrin nitmare scraf .......... niemozliwe .......... chyba ze sklep załoze ale ne chce mi sie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Julka czesc Falc biggrin Wszystko da siem zrobic biggrin Pa Si Ak a tesh??? no przeciez oryginalny lezy u pewnego pana w szafie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Falcone Kiart Vykk Spoksik... jakos mnie nie gniecie na razie bida blaugh mnie w sumie tez nie ale szczerze mowiac to mobloby mnie stac na ninja band crying a przy 1.5k to raczej nie mozliwe blaugh Heh ... ja sobie questa zrobilem i w ciagu 11 dni 33k uzbieralem ... xd ~~*My Quest*~~kurde jak wy to robicie -_- ............ ja qesta mam wpizdu czasu a nie dostałem zadnej kasy xd trzeba sie oglaszac wszędzie smile albo zebrac ... smile Ja sie nigdzie nie oglaszam ... tylko pisze posty ... ...i czasami chodze na rybki ...^^ [kupuje przynete za 25g a zlowie za ok 250g ... xd ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:41 am
Falcone Julka czesc Falc biggrin Wszystko da siem zrobic biggrin nitmare scraf .......... niemozliwe .......... chyba ze sklep załoze ale ne chce mi sie xd myślicie że na sklepach sie dużo zarobi???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka tez chce jeszcze zakrwawiony... ale gdzie ja uzbieram kolejne 100k?? ostatnio musialam wszystkie cenne rzeczy sprzedac, i wlaściwie to co mam na sobie, to jedyne pozycje w moim inventory stressed 100k xp ................... nie .......... ja myslałem ze 50k jeszcze kosztuje ......... teraz to juz nawet nie mam co sie starac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Baliaur Julka czesc Falc biggrin Wszystko da siem zrobic biggrin Pa Si Ak a tesh??? no przeciez oryginalny lezy u pewnego pana w szafie biggrin ja tam wole sexowne koszule szpitalne wink a ja cem.... a patrzcie zreszta w wishlist heart heeh ale i tak nigdy nie uzbieram ale co tam wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kyaaa!!! idę se jajecznicę zrobić xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Julka czesc Falc biggrin Wszystko da siem zrobic biggrin nitmare scraf .......... niemozliwe .......... chyba ze sklep załoze ale ne chce mi sie xd A widzisz wiec jednak jakos mozna :p do pracy rodacy!! Mizuho moge ci pozyczyc Gothy czarne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:42 am
Kiart ... smile Ja sie nigdzie nie oglaszam ... tylko pisze posty ... ...i czasami chodze na rybki ...^^ [kupuje przynete za 25g a zlowie za ok 250g ... xd ] hmy.... ja rybek już dawno nie łowiłam... nie chce mi sie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:43 am
ehhh fajno masz moje lotto poki co podopada a quest jednakowoz sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Bali a kiedy zrobish mojego questa ??
[rozglada siem za Vykkiem]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone kropka tez chce jeszcze zakrwawiony... ale gdzie ja uzbieram kolejne 100k?? ostatnio musialam wszystkie cenne rzeczy sprzedac, i wlaściwie to co mam na sobie, to jedyne pozycje w moim inventory stressed 100k xp ................... nie .......... ja myslałem ze 50k jeszcze kosztuje ......... teraz to juz nawet nie mam co sie starac stare niestety... ale masz za to ninja hb a ja nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|