|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:29 am
Vykk Baliaur wrocilam baka net baka e-mule scream gonk hejka kiart ale blueboxy stoja juz normalnie crying [wskakuje mu na plecki i przytula]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:30 am
Christoff_Gangrell Julka Christoff_Gangrell Julka Ja mam tylko 0,5 k ktos potrzebuje ?? eek ??? za pozno Kropka dostanie :p Spoksik... jakos mnie nie gniecie na razie bida blaugh mnie w sumie tez nie ale szczerze mowiac to mobloby mnie stac na ninja band crying a przy 1.5k to raczej nie mozliwe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:32 am
Julka Vykk Baliaur wrocilam baka net baka e-mule scream gonk hejka kiart ale blueboxy stoja juz normalnie crying [wskakuje mu na plecki i przytula] *lapie pod uda i zaczyna wariowac*kto ma ochote na zapaski tudziez przepychanki z osobami na plecac:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:32 am
Vykk mnie w sumie tez nie ale szczerze mowiac to mobloby mnie stac na ninja band crying a przy 1.5k to raczej nie mozliwe blaugh [przytula sie jeszcze mocniej] zimno siem zrobilo troszku... brrrrrrrrrr... [dreszczyk] uzbiera siem zobaczysz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:33 am
........... Witam wszytkich .............. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Christoff_Gangrell Julka Christoff_Gangrell Julka Ja mam tylko 0,5 k ktos potrzebuje ?? eek ??? za pozno Kropka dostanie :p Spoksik... jakos mnie nie gniecie na razie bida blaugh mnie w sumie tez nie ale szczerze mowiac to mobloby mnie stac na ninja band crying a przy 1.5k to raczej nie mozliwe blaugh Yhm... a ja Kitsune mask to tesh nie wiem czy kiedys załorze..... sweatdrop crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Vykk mnie w sumie tez nie ale szczerze mowiac to mobloby mnie stac na ninja band crying a przy 1.5k to raczej nie mozliwe blaugh [przytula sie jeszcze mocniej] zimno siem zrobilo troszku... brrrrrrrrrr... [dreszczyk] uzbiera siem zobaczysz biggrin ciekawe kiedy blaugh ... hmmm...skoro Ci zimno to moze znajdz pana ktory by pomogl cos na to blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Vykk mnie w sumie tez nie ale szczerze mowiac to mobloby mnie stac na ninja band crying a przy 1.5k to raczej nie mozliwe blaugh [przytula sie jeszcze mocniej] zimno siem zrobilo troszku... brrrrrrrrrr... [dreszczyk] uzbiera siem zobaczysz biggrin gonk o zesh w morde P AS IAK
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Julka [wskakuje mu na plecki i przytula] *lapie pod uda i zaczyna wariowac*kto ma ochote na zapaski tudziez przepychanki z osobami na plecac:>?? kto siem dolaczy ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:34 am
Falcone ........... Witam wszytkich .............. ninja witam smile co słychać? jak tam życie płynie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Spoksik... jakos mnie nie gniecie na razie bida blaugh mnie w sumie tez nie ale szczerze mowiac to mobloby mnie stac na ninja band crying a przy 1.5k to raczej nie mozliwe blaugh Heh ... ja sobie questa zrobilem i w ciagu 11 dni 33k uzbieralem ... xd ~~*My Quest*~~
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ........... Witam wszytkich .............. ninja hejka Falc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone ........... Witam wszytkich .............. ninja YO!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:35 am
Baliaur gonk o zesh w morde P AS IAK eek eek eek eek eek OZESZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaasiak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:35 am
Christoff_Gangrell Yhm... a ja Kitsune mask to tesh nie wiem czy kiedys załorze..... sweatdrop crying ja tam ma oba te przedmioty sweatdrop ................. ale szczerze wątpie czy doczekam sie kiedys Nitmare scraf albo Human Labcoat ............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|