|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:19 am
Julka Kiart Bamboocha !! xd Witam All...^^ Siemano !!!!!!!!!!!!!!!! [nieudany rzut na szyje zakancza sie gigantyczna gleba] chcialam tylko powiedziec ze przyjade dopiero pod koniec czerwca... hejka kiart...Julka wazne ze przyjedziesz biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
REVCAT powiedz raq że dokonałam odkrycia - znalzłam scenariusz Poziemnego Kręgu ale po angielsku whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Kiart Bamboocha !! xd Witam All...^^ Siemano !!!!!!!!!!!!!!!! [nieudany rzut na szyje zakancza sie gigantyczna gleba] chcialam tylko powiedziec ze przyjade dopiero pod koniec czerwca... *stoi obok i zastanawia sie czy nie dostanie po gebie jak ja podniesie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:20 am
[LINKIN] Kiart Bamboocha !! xd Witam All...^^ Yo! no wlasciwie to sie z Toba nie przywitalam Linkin razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:21 am
ehhh moja siostra mnie meczy bo ja kukus z gildii (pewnie czasowo ale jednak) wywalil... daje ja wam - oto jedyna w swoim rodzaju Aaaaaiiiidaaanaaaaaa!!! prosze o oklasky.
eghem... tak... JA strasznie tesknie za wami!!! crying no i BAMBOOOCHA ALL!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen REVCAT powiedz raq że dokonałam odkrycia - znalzłam scenariusz Poziemnego Kręgu ale po angielsku whee spoko zaraz bede z nim rozmawial to mu przekaze......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Julka Kiart Bamboocha !! xd Witam All...^^ Siemano !!!!!!!!!!!!!!!! [nieudany rzut na szyje zakancza sie gigantyczna gleba] chcialam tylko powiedziec ze przyjade dopiero pod koniec czerwca... *stoi obok i zastanawia sie czy nie dostanie po gebie jak ja podniesie* [wyciaga łapke w jego strone] juz nigdy nie zrobie Ci krzywdy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
dawaj zbieramy sie i kupujemy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
iisjah ehhh moja siostra mnie meczy bo ja kukus z gildii (pewnie czasowo ale jednak) wywalil... daje ja wam - oto jedyna w swoim rodzaju Aaaaaiiiidaaanaaaaaa!!! prosze o oklasky. eghem... tak... JA strasznie tesknie za wami!!! crying no i BAMBOOOCHA ALL!!!! czesc malenka !! my tez tesknimy !! cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:23 am
Julka Christoff_Gangrell Julka Kiart Bamboocha !! xd Witam All...^^ Siemano !!!!!!!!!!!!!!!! [nieudany rzut na szyje zakancza sie gigantyczna gleba] chcialam tylko powiedziec ze przyjade dopiero pod koniec czerwca... *stoi obok i zastanawia sie czy nie dostanie po gebie jak ja podniesie* [wyciaga łapke w jego strone] juz nigdy nie zrobie Ci krzywdy... trzymam cie za słowo.... xp *pomaga jej wstac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:23 am
Jaswinder [LINKIN] Jaswinder [LINKIN] Aha!I temat z ostatnich dni! racqel ty napisales te prawa hakera, lecz mam na kompie wypowiedz nastoletniego hakera ktory zostal zlapany w 1986(wtedy mial nascie lat). Teraz nazywaja go Mentorem i on napisal oswiadczenie, jest dosc dlugie wiec tylko fragment: "JESTEM HAKEREM, A TO JEST MOJ MANIFEST. MOZESZ MNIE ZATRZYMAC, ALE NIE ZATRZYMASZ NAS WSZYSTKICH...TAK CZY OWAK, WSZYSCY TACY JESTESMY!P.s. chwile mnie nie bylo! młody... zamilcz haku... Zer0, czyżbyś miał dzisiaj urodzinki? eek 4laugh ja pozdrawljaju tjebja z dniom rażdjenia i żjełaju tjebje mnogo zodorowja, uspjechow w rabotje/szkolje i dołgich ljet żyzni. spasiba Chodzi o mnie czy o niego?? bo jesli o niego to juz nie taki mlody, ale jest dla mnie wzorem i motywem! pod twoim postem (bez podania konkretnej osoby) = do ciebie... młody to ty wink Nie wiem czy mial byc to komplement, ale jak dlamnie to bardzo wiec dziekuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|