|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:09 am
Dziewiętnaście lat temu o godzinie 17:55 przyszedł na świat ChAoS
Witam wszystkich xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:10 am
PointZer0 Dziewiętnaście lat temu o godzinie 17:55 przyszedł na świat ChAoSWitam wszystkich xd hej zeruuus whee ulodzinki? dawaj ciacho domokun dobrz zerus. wsytkiego naj naj naj. (nie umiem skladac ladnych zyczen) czescik nowoprzybylym
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:11 am
revcat witam wszystkich.............. hejka... Julka a tobie nie za goraco..ja wiem ze ty jestes hot mama ale nie pszesadzasz blaugh ...a moze kusisz facetow zeby sie przylaczyli i wten sposob rozgrzali bo tradycyjne sposoby zawodza blaugh ...co ninja question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 PointZer0 Dziewiętnaście lat temu o godzinie 17:55 przyszedł na świat ChAoSWitam wszystkich xd hej zeruuus whee ulodzinki? dawaj ciacho domokun ciacho ? jakie ciacho ? eek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka No to nawijaj z nami biggrin czesc Kocur razz Widze ze nie tylko ja jestem w takim stroju stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat witam wszystkich.............. skalbie a co ty mi tak zwiales bez slowa co ? sad *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:12 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:13 am
Ann_Miho Julka No to nawijaj z nami biggrin czesc Kocur razz Widze ze nie tylko ja jestem w takim stroju stare Aaaaaaaaaaaaaa!! Czesc !!!!!!!!!!!!!! [rzut na szyje] Vykkus ja nie musze nikogo kusic... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:13 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:14 am
[LINKIN] Aha!I temat z ostatnich dni! racqel ty napisales te prawa hakera, lecz mam na kompie wypowiedz nastoletniego hakera ktory zostal zlapany w 1986(wtedy mial nascie lat). Teraz nazywaja go Mentorem i on napisal oswiadczenie, jest dosc dlugie wiec tylko fragment: "JESTEM HAKEREM, A TO JEST MOJ MANIFEST. MOZESZ MNIE ZATRZYMAC, ALE NIE ZATRZYMASZ NAS WSZYSTKICH...TAK CZY OWAK, WSZYSCY TACY JESTESMY!P.s. chwile mnie nie bylo! młody... zamilcz haku... Zer0, czyżbyś miał dzisiaj urodzinki? eek 4laugh ja pozdrawljaju tjebja z dniom rażdjenia i żjełaju tjebje mnogo zodorowja, uspjechow w rabotje/szkolje i dołgich ljet żyzni. spasiba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Ann_Miho Julka No to nawijaj z nami biggrin czesc Kocur razz Widze ze nie tylko ja jestem w takim stroju stare Aaaaaaaaaaaaaa!! Czesc !!!!!!!!!!!!!! [rzut na szyje] Vykkus ja nie musze nikogo kusic... wink Niom sami sie na Ciebie rzucają.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
a co jesli mozna wiedziec ?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ehh... jednak z wami nie zostane - krzycza na mnie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:15 am
Naw playing - Linkin Park-With>you biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 11:15 am
PointZer0 Dziewiętnaście lat temu o godzinie 17:55 przyszedł na świat ChAoSWitam wszystkich xd hejka 0 hejka ann... Julka..oni sami sie wszyscy kusza tak:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|