|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:41 am
[LINKIN] Ozzwald [LINKIN] Jaswinder i co młody? dowiedziałeś się już ile mam lat? stare Jak? Jak mi nie chcesz powiedziec! sad to ja ci jeszcze raz powiem ze w kodzie binarnym zpisuje sie ta licze 10001 ah jak ja kocham matme!!! gonk crying sad to nie matma... to technologia informacyjna blaugh Ozz... *całuje w policzek* ty wiesz... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:41 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:42 am
[LINKIN] Ozzwald [LINKIN] Jaswinder i co młody? dowiedziałeś się już ile mam lat? stare Jak? Jak mi nie chcesz powiedziec! sad to ja ci jeszcze raz powiem ze w kodzie binarnym zpisuje sie ta licze 10001 ah jak ja kocham matme!!! gonk crying sad M-Teen moj podreczny geniuszu podp[owiedz!! wink dajcie mu.. niech sie pomeczy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder to nie matma... to technologia informacyjna blaugh Ozz... *całuje w policzek* ty wiesz... redface to jest matma.. zeby sie dowiedziec musi wykonac pewne dzialania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lurker??hmm..twoj nick dizwnie mi sie kojarzy shirigami...bogami smierci z Bleacha blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder [LINKIN] Ozzwald [LINKIN] Jaswinder i co młody? dowiedziałeś się już ile mam lat? stare Jak? Jak mi nie chcesz powiedziec! sad to ja ci jeszcze raz powiem ze w kodzie binarnym zpisuje sie ta licze 10001 ah jak ja kocham matme!!! gonk crying sad to nie matma... to technologia informacyjna blaugh Ozz... *całuje w policzek* ty wiesz... redface Jak chlopak, ktory kocha technologie i technike tego moze nie wiedziec!!! gonk Dzieki jeszcze mocniej sie zalamie! Cos jeszcze zeby mnie zniszczyc?? No smialo! Tylko sie nie przepychac! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:44 am
" You give up all your worldly possesions and your car and go live in a rented house in the toxic waste part of town where late at night, you can hear Marla and Tyler in his room, calling each other human buttwipe. Take it human butt wipe. Do it, butt wipe. Choke it down. Keep it down baby. Just by contrast, this makes me the calm little center of the world. "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:45 am
Ozzwald Jaswinder to nie matma... to technologia informacyjna blaugh Ozz... *całuje w policzek* ty wiesz... redface to jest matma.. zeby sie dowiedziec musi wykonac pewne dzialania... nigdy nie miałam tego na matmie, tylko na TI, ale to było proste... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:46 am
ide konsumowac.
- Materialista.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 10:48 am
[LINKIN] Jak chlopak, ktory kocha technologie i technike tego moze nie wiedziec!!! gonk Dzieki jeszcze mocniej sie zalamie! Cos jeszcze zeby mnie zniszczyc?? No smialo! Tylko sie nie przepychac! gonk otworz jakas encyklopedie... taka naukowa i zobacz sytemy liczbowe.... 3ba bylo mu dac w osemkowym domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|