|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:34 am
Christoff_Gangrell Zawsze jestes piękna 3nodding A teraz to wygladasz jeszce bardziej sexi 3nodding whee eek .... redface redface redface redface redface mrrraaauuurrr.. dziekooje wink *przytuuuuuula* uh.. nie... niewiedzialam ze plamy sadzy są sexi whee redface xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:36 am
eee... tja.... to... ja... juz mykam... O.o.. wszystkim 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:37 am
Nerai eee... tja.... to... ja... juz mykam... O.o.. wszystkim 3nodding papatki Kaś 4laugh *przytuuuuuuuul* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:39 am
Lethiel Christoff_Gangrell Zawsze jestes piękna 3nodding A teraz to wygladasz jeszce bardziej sexi 3nodding whee eek .... redface redface redface redface redface mrrraaauuurrr.. dziekooje wink *przytuuuuuula* uh.. nie... niewiedzialam ze plamy sadzy są sexi whee redface xd xd xd to zalerzy na kim... wink i gdzie... wink A wogole jak ktos jest piękny to mu nic nie zaszkozi... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:39 am
Witam wszystkich nowoprzybyłych. Hmm... Jak bym według was wyglądał tak: ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:40 am
Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell Zawsze jestes piękna 3nodding A teraz to wygladasz jeszce bardziej sexi 3nodding whee eek .... redface redface redface redface redface mrrraaauuurrr.. dziekooje wink *przytuuuuuula* uh.. nie... niewiedzialam ze plamy sadzy są sexi whee redface xd xd xd to zalerzy na kim... wink i gdzie... wink A wogole jak ktos jest piękny to mu nic nie zaszkozi... wink O.o ... redface 4laugh whee śliczna sciema !!! whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:40 am
Qatryk Witam wszystkich nowoprzybyłych. Hmm... Jak bym według was wyglądał tak: ? hm... moim zdaniem troszq.. eee... gejowato sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:42 am
ARGHHHHH!!!!!!!!! domokun domokun domokun właśnie przez gaie straciłam całe wiaderko ciezko złowinych ryb!!!!!! stressed domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam, hmhm niebylo mnie na gaia jakies kilka dni, hmmhmh i mam wrazenie jak bym mial o 1k golda wiecej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell Zawsze jestes piękna 3nodding A teraz to wygladasz jeszce bardziej sexi 3nodding whee eek .... redface redface redface redface redface mrrraaauuurrr.. dziekooje wink *przytuuuuuula* uh.. nie... niewiedzialam ze plamy sadzy są sexi whee redface xd xd xd to zalerzy na kim... wink i gdzie... wink A wogole jak ktos jest piękny to mu nic nie zaszkozi... wink O.o ... redface 4laugh whee śliczna sciema !!! whee xd Jak sciema??? gdzie???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:43 am
Ozual Witam, hmhm niebylo mnie na gaia jakies kilka dni, hmmhmh i mam wrazenie jak bym mial o 1k golda wiecej Witaj. Mi też przybyło 1k nie wiem skąd sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:43 am
Ozual Witam, hmhm niebylo mnie na gaia jakies kilka dni, hmmhmh i mam wrazenie jak bym mial o 1k golda wiecej witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee bo dodawali ok 1k za obecnosc na gai w czasie jakiegos blędu xp to jakby rekompensata ze to ze cofneli wszystkie transakcje ktoore byly w tym czasie przeprowadzane wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:44 am
[zakrada sie od strony drzwi chowa sie za swoim fotelikiem]
I'm back gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Qatryk Ozual Witam, hmhm niebylo mnie na gaia jakies kilka dni, hmmhmh i mam wrazenie jak bym mial o 1k golda wiecej Witaj. Mi też przybyło 1k nie wiem skąd sweatdrop moze to przez ten rollback
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Christoff_Gangrell Lethiel Christoff_Gangrell Zawsze jestes piękna 3nodding A teraz to wygladasz jeszce bardziej sexi 3nodding whee eek .... redface redface redface redface redface mrrraaauuurrr.. dziekooje wink *przytuuuuuula* uh.. nie... niewiedzialam ze plamy sadzy są sexi whee redface xd xd xd to zalerzy na kim... wink i gdzie... wink A wogole jak ktos jest piękny to mu nic nie zaszkozi... wink O.o ... redface 4laugh whee śliczna sciema !!! whee xd komplemenciaż... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|