|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:19 am
Qatryk Quili Lethiel Qatryk Nie no, jak moge WRESZCIE coś kupować i sprzedawać w markecie to się wszystko inne zaczyna psuć gonk niech oni wreszcie naprawia to inwentory !! gonk ja chce sie ubrac !! scream redface redface xd gonk xd a ja zobaczyc co jest w giftboxie.... blaugh A JA CHCE SPRZEDAĆ THE JACK-ET!! scream xd wlasnie !!! daltego zastajkoojmy !!! scream xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:20 am
Indeeeeeeeeeeeeeeed eek 3nodding dobrze ze do tego inwentory ni wlazłam bo mialam zamiar sie przebrać eek sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:20 am
hmmm
[rozwala sie na fotelu Kiarta]
a ja cem by mi sie udalo i jesio by Rati mogla na cona przyjsc cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:21 am
Nerai Lethiel Qatryk Nie no, jak moge WRESZCIE coś kupować i sprzedawać w markecie to się wszystko inne zaczyna psuć gonk niech oni wreszcie naprawia to inwentory !! gonk ja chce sie ubrac !! scream redface redface xd gonk xd oooooooooooooo nie wiem o co Ci chodzi Pikniusio wyglądasz xd whee naprawde ?? 4laugh whee redface O.o .. ściemniaaaaaczuuu !!!! scream heart xd xd xd snajperq gratoolacje blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:22 am
Sir_Snajper kupilem sobie nowe bokserki biggrin blaugh szpaaaaaaaaaaaner xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur hmmm [rozwala sie na fotelu Kiarta] a ja cem by mi sie udalo i jesio by Rati mogla na cona przyjsc cry uda ci sie !! 4laugh domokun nie wiem co .. ale sie uda !! whee xd *przytuuuuuuuuul ogromniasty* whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:23 am
Nerai Indeeeeeeeeeeeeeeed eek 3nodding dobrze ze do tego inwentory ni wlazłam bo mialam zamiar sie przebrać eek sweatdrop oj tam.. bylabyś tak pikna jak ja :] ... gonk crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:24 am
witaj 4laugh whee *przytuuuuuuuuul ogromniasty* wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 9:25 am
Lethiel Nerai Indeeeeeeeeeeeeeeed eek 3nodding dobrze ze do tego inwentory ni wlazłam bo mialam zamiar sie przebrać eek sweatdrop oj tam.. bylabyś tak pikna jak ja :] ... gonk crying xd Nio wlasnie wiem... Łeheeeeeeeeeeeeeee... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*udeża piorun-na środku pojawia sie lekko osmalony Chriss* HeyaH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejas Qatryk
Siemano Lethiel nie kus mnie z przytulasami bo jeszcze kiedys przesadze i co bedzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|