|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:22 am
Lethiel Ozzwald Lethiel Kiray Lethiel wroocilam 4laugh .. niech to gloopie inventory wreszcie zadziała !! xd po co?? dziewczyny wy powinniscie tak ciagle chodzic ubrane xd xd ... *rzoot w niego poduszką* :> no dalej Lethiel pokaz cycki.. sciagaj to co na tobie zostalo... blaugh *proobooje ściagnąc staniczek* nio nie daje sie crying xd xd xd *pada na kolana* NIE! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:23 am
Ozzwald Lethiel Kiray Lethiel wroocilam 4laugh .. niech to gloopie inventory wreszcie zadziała !! xd po co?? dziewczyny wy powinniscie tak ciagle chodzic ubrane xd xd ... *rzoot w niego poduszką* :> no dalej Lethiel pokaz cycki.. sciagaj to co na tobie zostalo... blaugh *uchyla sie przed poduszka* nie zrobi tego jest zbyt porzadna i bedzie sie wstydzic troszke jej na ambicje wszedlem wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:25 am
Ozzwald *pada na kolana* NIE! crying xd .. nio niestety sad xd *klep klep go po gloowce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:26 am
Ozzwald Lethiel *proobooje ściagnąc staniczek* nio nie daje sie crying xd xd xd *pada na kolana* NIE! crying Ozz nie padaj na kolana tylko wez mi pomoz i razem go zdejmiemy z mala pomoca Lethiel xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:27 am
Kiray Ozzwald Lethiel *proobooje ściagnąc staniczek* nio nie daje sie crying xd xd xd *pada na kolana* NIE! crying Ozz nie padaj na kolana tylko wez mi pomoz i razem go zdejmiemy z mala pomoca Lethiel xd xd nie ma szans xd przyroosl O_o ... xd łapska precz !!! *skok na zyrandol* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:29 am
Neilameane Sir_Snajper hmm... ja tu tesh jestem. NIKT MNIE NIE ZAUWAZA exclaim exclaim exclaim crying crying crying Ja Cie Misku zawsze zauwazam^^ *pshytuuuuuuuuuuuul*a tak na marginesie, czemu polowa nraodu bez okryc wierzchnich lata O_o az tak cieplo?? strajk taki Kotku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:30 am
Lethiel Kiray Ozzwald Lethiel *proobooje ściagnąc staniczek* nio nie daje sie crying xd xd xd *pada na kolana* NIE! crying Ozz nie padaj na kolana tylko wez mi pomoz i razem go zdejmiemy z mala pomoca Lethiel xd xd nie ma szans xd przyroosl O_o ... xd łapska precz !!! *skok na zyrandol* xd hm.. *staje za lethiel, obejmuje ja i wlada reke pod staniczek* jak nie moge oczu nacieszyc to rece naciesze... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:33 am
Ozzwald hm.. *staje za lethiel, obejmuje ja i wlada reke pod staniczek* jak nie moge oczu nacieszyc to rece naciesze... biggrin *przyglada mu sie z zyrandola* eme... co ty wyprawiash z Kirayem ??!! O_o ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:35 am
Lethiel Ozzwald hm.. *staje za lethiel, obejmuje ja i wlada reke pod staniczek* jak nie moge oczu nacieszyc to rece naciesze... biggrin *przyglada mu sie z zyrandola* eme... co ty wyprawiash z Kirayem ??!! O_o .. *patrzy na Lethiel na zyrandolu* hmm najpierw trzeba sie tam dostac albo sprowadzic Ja jakas na ziemie jakies pomysly??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:36 am
Julka Sir_Snajper Julka [rozbiera sie i tanczy] Vykk gdzie jestes ?? dlaczego sie rozbierasz question za cieplo ci question blaugh no wiesz tylu facetów dokoła biggrin Vykk ja zaraz znikam na korepetycje ide !! crying Julka./.. gdzie ty jestes... a ja kcialam ci sie pochwalic jaka ze mnie farciara... co tak wszyscy na golasa pomykaja?? o.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:37 am
Kiray Lethiel Ozzwald hm.. *staje za lethiel, obejmuje ja i wlada reke pod staniczek* jak nie moge oczu nacieszyc to rece naciesze... biggrin *przyglada mu sie z zyrandola* eme... co ty wyprawiash z Kirayem ??!! O_o .. *patrzy na Lethiel na zyrandolu* hmm najpierw trzeba sie tam dostac albo sprowadzic Ja jakas na ziemie jakies pomysly?? *pokazooje mu język* blaugh witaj Baliś 4laugh *machu machu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 8:45 am
*zieeeewww* kcecie sie pobrechtac?? xd *wtranrzala sie na fotel Kiarta* macie... moje foty z sanek na w-fie xd 12tylko uwaga..one bylo z coma robione...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|