|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:42 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:44 am
Kiray ]Goth bless[ Ozzwald zaraz ja ciebie zmanipuluje... Ktos dzisiaj nie w humorze? Czesc wam ja nie jestem w humorze bo przez stado debili stracilem swoja flote domokun scream domokun Czesc biggrin [usmiecha sie i przesyla buziaka]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:45 am
]Goth bless[ Ehhh... to, Opcy, ze to ja jestem Libido.... xp eee to dopiero ludzie teraz sie dowiedzieli.. ja z kukusem to dawno sprawdzilismy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:46 am
opcy Ibris Zgubny wplyw UT XD Nie to, co Quake... ahh... o czym bo o czym ale o kwejku mi nie musisz przypominac..........            tyle ze tobie pewnie chodzi o q3 xp xp xp xp dobra musze spadac...... nara... XDDD dobry kłejk nie jest zly! GL, opcy XD Ozz, ja tez sie dowiedzialam jako jedna z pierwszych xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:47 am
Ozzwald ]Goth bless[ Ehhh... to, Opcy, ze to ja jestem Libido.... xp eee to dopiero ludzie teraz sie dowiedzieli.. ja z kukusem to dawno sprawdzilismy... Tak, chwyt z serwerem byl naprawde niezly. Pare minut mojej zwloki i moglibyscie to wykorzystac i bawic sie w to dalej na WASZYCH zasadach wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:48 am
Julka Kiray ]Goth bless[ Ozzwald zaraz ja ciebie zmanipuluje... Ktos dzisiaj nie w humorze? Czesc wam ja nie jestem w humorze bo przez stado debili stracilem swoja flote domokun scream domokun Czesc biggrin [usmiecha sie i przesyla buziaka] redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:48 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:49 am
]Goth bless[ Ozzwald ]Goth bless[ Ehhh... to, Opcy, ze to ja jestem Libido.... xp eee to dopiero ludzie teraz sie dowiedzieli.. ja z kukusem to dawno sprawdzilismy... Tak, chwyt z serwerem byl naprawde niezly. Pare minut mojej zwloki i moglibyscie to wykorzystac i bawic sie w to dalej na WASZYCH zasadach wink dobry bo to moj pomysl byl...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 7:50 am
Nightcatt Julka Nightcatt Julka Wr#322;am !! [rozglada sie za Vykkiem] gdzie bylas daleko razz 425 km. stad razz a gzie bylas? no to chyba Łodź... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|