|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:38 am
Vykk Julka No dobra... To kazdy ma kogo macac ?? tymczasowo ja nie mam...tylko nie wiem czy mam narzekac xp pomoz mi wybrac biggrin mozesz sie sam pomacac... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:38 am
[LINKIN] Czesc wszystkim! Co za chamstwo, najpierw nie moge przez 2 dni wejsc, a teraz mnie doslownie rozembralo! crying ale wczoraj byles na chwile... a tak pozatym to czesc mistrzu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:39 am
[LINKIN] Czesc wszystkim! Co za chamstwo, najpierw nie moge przez 2 dni wejsc, a teraz mnie doslownie rozembralo! crying siemka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Vykk Julka No dobra... To kazdy ma kogo macac ?? tymczasowo ja nie mam...tylko nie wiem czy mam narzekac xp pomoz mi wybrac biggrin mozesz sie sam pomacac... xp nie przy ludziach blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk Julka No dobra... To kazdy ma kogo macac ?? tymczasowo ja nie mam...tylko nie wiem czy mam narzekac xp pomoz mi wybrac biggrin no wiesz co... [stoi i trzesie sie z zimna] nie no wcale nie ma tu nikogo kogo moglbys przytulic scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:40 am
Vykk Ozzwald Vykk Julka No dobra... To kazdy ma kogo macac ?? tymczasowo ja nie mam...tylko nie wiem czy mam narzekac xp pomoz mi wybrac biggrin mozesz sie sam pomacac... xp nie przy ludziach blaugh ja tez wole w samotnosci sie dotykac... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Czesc wszystkim! Co za chamstwo, najpierw nie moge przez 2 dni wejsc, a teraz mnie doslownie rozembralo! crying Hey XD najwazniejsze zakryte, ciesz sie a nie marudz xd Libido - a moze jakas bardziej cieta riposta? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Alez moje drogie panie... spokojnie... to tylko.. nieporozumienie... sweatdrop *Probuje przytulic Ib*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Vykk Julka No dobra... To kazdy ma kogo macac ?? tymczasowo ja nie mam...tylko nie wiem czy mam narzekac xp pomoz mi wybrac biggrin no wiesz co... [stoi i trzesie sie z zimna] nie no wcale nie ma tu nikogo kogo moglbys przytulic scream mowisz o tym wilkim glazie ktory stoi przed domem ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka No dobra... To kazdy ma kogo macac ?? nie :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:42 am
Ozzwald Julka Vykk Julka No dobra... To kazdy ma kogo macac ?? tymczasowo ja nie mam...tylko nie wiem czy mam narzekac xp pomoz mi wybrac biggrin no wiesz co... [stoi i trzesie sie z zimna] nie no wcale nie ma tu nikogo kogo moglbys przytulic scream mowisz o tym wilkim glazie ktory stoi przed domem ? Jezeli wolis zimnokrwiste... i twarde sztuki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Vykk Julka No dobra... To kazdy ma kogo macac ?? tymczasowo ja nie mam...tylko nie wiem czy mam narzekac xp pomoz mi wybrac biggrin no wiesz co... [stoi i trzesie sie z zimna] nie no wcale nie ma tu nikogo kogo moglbys przytulic scream przytulic to moge Ciebie a czym madcac to ja nie wiem... blaugh *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Jezeli wolis zimnokrwiste... i twarde sztuki... wole zimne piwo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:43 am
Ozzwald [LINKIN] Czesc wszystkim! Co za chamstwo, najpierw nie moge przez 2 dni wejsc, a teraz mnie doslownie rozembralo! crying ale wczoraj byles na chwile... a tak pozatym to czesc mistrzu... To bylo przedwczoraj chyba, ale tylko na moment!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:43 am
Ozzwald Julka Vykk Julka No dobra... To kazdy ma kogo macac ?? tymczasowo ja nie mam...tylko nie wiem czy mam narzekac xp pomoz mi wybrac biggrin no wiesz co... [stoi i trzesie sie z zimna] nie no wcale nie ma tu nikogo kogo moglbys przytulic scream mowisz o tym wilkim glazie ktory stoi przed domem ? xd *wybiega przed dom i przytuuuuuula głaz* whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|