|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:30 am
Ibris ]Goth bless[ Ale... bo.. bo ona.. bo ja.. bo my.. *zaczyna sie jakac* *na policzku Kage zostaje odcisniety czerwony slad glana rozmiaru 40* Lethi - u mnie juz nawet zaczelo grzmiac... i na tym sie skonczylo ^^' Podziel sie troche ta woda! nie ma to jak niczym nieograniczona milosc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:30 am
Lethiel Ibris Hey Vykk 3nodding Hey J. ,Leth wink Widze, ze ludzie sie dobrze bawia XDD xd ... bo deszczyq wreszcie pada !! 4laugh a na dworq cieplooteńko !! xd xd *skacze chlapiac woda do okola* whee xd co mi tam i tak juz jestem mokry * tez chlapie biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:31 am
Ibris ]Goth bless[ Ale... bo.. bo ona.. bo ja.. bo my.. *zaczyna sie jakac* *na policzku Kage zostaje odcisniety czerwony slad glana rozmiaru 40* Lethi - u mnie juz nawet zaczelo grzmiac... i na tym sie skonczylo ^^' Podziel sie troche ta woda! *skacze na nia* *mokry przytuuuuuuuul* proshu bardzo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:32 am
Julka edit...pomijajac fakt ze ten text znam blaugh -_-! Faceci... nigdy sie nie domyslaja kiedy laski na nie lecą... sweatdrop Prawda? 3nodding heart *Przytula obolalego Goth'a* A TY CO MU KRZYWDE ROBISZ?! scream *drze sie na Ibris*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:32 am
Ibris ]Goth bless[ Ale... bo.. bo ona.. bo ja.. bo my.. *zaczyna sie jakac* *na policzku Kage zostaje odcisniety czerwony slad glana rozmiaru 40* Lethi - u mnie juz nawet zaczelo grzmiac... i na tym sie skonczylo ^^' Podziel sie troche ta woda! to sie nazywa niczym nie ograniczona milosc xp whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:34 am
No dobra... To kazdy ma kogo macac ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:35 am
Tomir Lethiel Ibris Hey Vykk 3nodding Hey J. ,Leth wink Widze, ze ludzie sie dobrze bawia XDD xd ... bo deszczyq wreszcie pada !! 4laugh a na dworq cieplooteńko !! xd xd *skacze chlapiac woda do okola* whee xd co mi tam i tak juz jestem mokry * tez chlapie biggrin * 4laugh *łapie go za rece i skacze ochlapoojąc suchych loodzi* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:35 am
Libido69 Julka edit...pomijajac fakt ze ten text znam blaugh -_-! Faceci... nigdy sie nie domyslaja kiedy laski na nie lecą... sweatdrop Prawda? 3nodding heart *Przytula obolalego Goth'a* A TY CO MU KRZYWDE ROBISZ?! scream *drze sie na Ibris**drugi glan laduje na plaskim biuscie Libido*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:36 am
Czesc wszystkim! Co za chamstwo, najpierw nie moge przez 2 dni wejsc, a teraz mnie doslownie rozembralo! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:36 am
Julka No dobra... To kazdy ma kogo macac ?? tymczasowo ja nie mam...tylko nie wiem czy mam narzekac xp pomoz mi wybrac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:37 am
Ibris Libido69 Julka edit...pomijajac fakt ze ten text znam blaugh -_-! Faceci... nigdy sie nie domyslaja kiedy laski na nie lecą... sweatdrop Prawda? 3nodding heart *Przytula obolalego Goth'a* A TY CO MU KRZYWDE ROBISZ?! scream *drze sie na Ibris* *drugi glan laduje na plaskim biuscie Libido* eek OSZ... TYYYY!! To Goth pewnie nie ma czego tam macac u Ciebie! stressed scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Czesc wszystkim! Co za chamstwo, najpierw nie moge przez 2 dni wejsc, a teraz mnie doslownie rozembralo! crying hejka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Libido69 Julka edit...pomijajac fakt ze ten text znam blaugh -_-! Faceci... nigdy sie nie domyslaja kiedy laski na nie lecą... sweatdrop Prawda? 3nodding heart *Przytula obolalego Goth'a* A TY CO MU KRZYWDE ROBISZ?! scream *drze sie na Ibris* *drugi glan laduje na plaskim biuscie Libido* [patrzy na buty Ibris] O moj rozmiar biggrin [sciaga je i zabiera ze soba]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Czesc wszystkim! Co za chamstwo, najpierw nie moge przez 2 dni wejsc, a teraz mnie doslownie rozembralo! crying heh .. mnie tesh rozebrało !! xd zboczone jakieś O_o *skok na niego* *mooooookry przytuuuuul*:> 4laugh deszczyk !! whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|