|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:00 am
Real_Twisted revcat ok ok juz polewam *polewa do szklanek i podaje* no to zdrowie ! Zdrowko.... ninja twojego kota xd ninja twisted xd heart cool zdroffko... zara ide bo zaczne jeszcze wam smecic... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:01 am
Baliaur Real_Twisted revcat ok ok juz polewam *polewa do szklanek i podaje* no to zdrowie ! Zdrowko.... ninja twojego kota xd ninja twisted xd heart cool zdroffko... zara ide bo zaczne jeszcze wam smecic... stare eek nie idz czemu mialabys smecic eek twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:02 am
Real_Twisted revcat ok ok juz polewam *polewa do szklanek i podaje* no to zdrowie ! Zdrowko.... ninja twojego kota xd ninja twisted i Twoje rowniez ! mrgreen redface xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:03 am
Real_Twisted Baliaur Real_Twisted revcat ok ok juz polewam *polewa do szklanek i podaje* no to zdrowie ! Zdrowko.... ninja twojego kota xd ninja twisted xd heart cool zdroffko... zara ide bo zaczne jeszcze wam smecic... stare eek nie idz czemu mialabys smecic eek twisted bo ludzie naciskaja na mnie
czuje sie jak w potrzasku... sama nie wiedzac gdzi8e mam uciec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:04 am
revcat Real_Twisted revcat ok ok juz polewam *polewa do szklanek i podaje* no to zdrowie ! Zdrowko.... ninja twojego kota xd ninja twisted i Twoje rowniez ! mrgreen redface xd redface redface redface dzieki i niech takze twoje xd xd xd moja wina ze uwielbia te koty sa takie mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:04 am
Baliaur zara ide bo zaczne jeszcze wam smecic... stare udam ze tego nie widzialem........ pirate siadaj na tylku i pijesz z nami a nie sie juz wykrecasz..... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:05 am
Baliaur Real_Twisted Baliaur Real_Twisted revcat ok ok juz polewam *polewa do szklanek i podaje* no to zdrowie ! Zdrowko.... ninja twojego kota xd ninja twisted xd heart cool zdroffko... zara ide bo zaczne jeszcze wam smecic... stare eek nie idz czemu mialabys smecic eek twisted bo ludzie naciskaja na mnie
czuje sie jak w potrzasku... sama nie wiedzac gdzi8e mam uciec to nigdzie nie uciekaj pij nie pierdol alkohol najlepszy na smootki xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:06 am
revcat Baliaur zara ide bo zaczne jeszcze wam smecic... stare udam ze tego nie widzialem........ pirate siadaj na tylku i pijesz z nami a nie sie juz wykrecasz..... pirate tja *pije duszkiem z gwinta* xp tylko ostatnio po piciu ylo jeszcze gorzej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:07 am
Real_Twisted revcat Real_Twisted revcat ok ok juz polewam *polewa do szklanek i podaje* no to zdrowie ! Zdrowko.... ninja twojego kota xd ninja twisted i Twoje rowniez ! mrgreen redface xd redface redface redface dzieki i niech takze twoje xd xd xd moja wina ze uwielbia te koty sa takie mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra xd twisted mrrrrrrr mrgreen *polewa* no to nasze wspolne zdrowie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:08 am
revcat Real_Twisted revcat Real_Twisted revcat ok ok juz polewam *polewa do szklanek i podaje* no to zdrowie ! Zdrowko.... ninja twojego kota xd ninja twisted i Twoje rowniez ! mrgreen redface xd redface redface redface dzieki i niech takze twoje xd xd xd moja wina ze uwielbia te koty sa takie mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrra xd twisted mrrrrrrr mrgreen *polewa* no to nasze wspolne zdrowie ! ninja wiem porwe cie razem z kotem ninja xd xd xd xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:09 am
Baliaur revcat Baliaur zara ide bo zaczne jeszcze wam smecic... stare udam ze tego nie widzialem........ pirate siadaj na tylku i pijesz z nami a nie sie juz wykrecasz..... pirate tja *pije duszkiem z gwinta* xp tylko ostatnio po piciu ylo jeszcze gorzej ninja ale nie pilas do lustra chyba? ninja xd twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:09 am
Baliaur revcat Baliaur zara ide bo zaczne jeszcze wam smecic... stare udam ze tego nie widzialem........ pirate siadaj na tylku i pijesz z nami a nie sie juz wykrecasz..... pirate tja *pije duszkiem z gwinta* xp tylko ostatnio po piciu ylo jeszcze gorzej na smutki jest jeszcze cos lepszego niz alkohol......oi kurwa ale ja sie stalem sentymentalny....... sweatdrop walic system......one solution do the revolution.... *wychyla butelke do dna* pijemy towarzyszki.... pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:10 am
tsa a ja ide porwac swe serce i psychike na strzepy przynajmniej bede miala swiety spokuj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:11 am
Real_Twisted ninja wiem porwe cie razem z kotem ninja xd xd xd xd twisted ...... mrgreen ......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 7:11 am
Real_Twisted Baliaur revcat Baliaur zara ide bo zaczne jeszcze wam smecic... stare udam ze tego nie widzialem........ pirate siadaj na tylku i pijesz z nami a nie sie juz wykrecasz..... pirate tja *pije duszkiem z gwinta* xp tylko ostatnio po piciu ylo jeszcze gorzej ninja ale nie pilas do lustra chyba? ninja xd twisted tja te lustra maja inne wlosy ode mnie 2 lustra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|