|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 21, 2010 1:30 pm
brak zębów to chyba twoje najmniejsze zmartwienie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 6:49 am
Dobra a tak poważniej, czemu polonistka się na ciebie drze? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 7:31 am
podejrzewam, że gadal na lekcji, co doprowadzilo do smiechu -> usmiechu wiec go pani okrzyczala xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Apr 23, 2010 7:48 am
dziki_wieprz nie mam zebow natalka ale moglabys byc troche dyskretniejsza o K? smile ok
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 24, 2010 1:28 pm
nie, krzyczy na mnei za wszycho
/ide znia do pedagoga niedlugo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 25, 2010 7:41 am
Podaj przykład. Wszyscy tak mówią, jak się nauczyciel na nich wydrze dwa czy trzy razy pod rząd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 11:39 am
drze się na mnie, że mam ołówek w ręce.
no y ostatnio było tak: Nie chodzę na religię, jako że jestem wstrętny poganin (etc. etc.), a ponieważ pani Czyż od tego przedmiotu była na zwolnieniu, pani Mędrzecka, od polskiego, przejęła 'pałeczkę' i miała za nią zastępstwo. Nie mam obowiązku chodzić na lekcje religii, więc zapytałem się jej, czy pani przygotowała coś BARDZO ważnego na tę lekcję, czyli czy na 100% będę musiał być. No i wtedy wybuchła, czy rozumiem, o co pytam, czy jestem świadom itp. Co zabawniejsze, nie otrzymałem jednoznacznej odpowiedzi mrgreen
/najfajniejsze jest to, że najpierw ode mnie 'uciekała', jak chciałem do niej zagadać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 11:54 am
nasza pani od religii mówi, że jak nie wierzysz w szatana to jesteś ateistą ninja Ja i tak nie wierze mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 12:11 pm
jak siuę nie wierzy w szatan można też być tym takim indyjskim no.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 1:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 26, 2010 1:36 pm
Nosz kurwa (przeklinanie still's on), wiem że powinno się szanować każdego człowieka bez względu na wykształcenie i w ogóle, ale jak czytam takie rzeczy od czikena i jak sobie przypominam własne doświadczenia to mam wrażenie, że komuś władza w dupie poprzewracała jednak ...
Ramszatan!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 6:26 am
ej, skoro i tak wszyscy tu się znamy, a Baraninę i tak to nie obchodzi, przekinajmy bez -cenzury-?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 6:54 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 7:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 27, 2010 8:01 am
Dobra, udajmy że iż nic tu nie pisało xd
*Ignacy z tej strony: dlaczego? Tak fajnie zedytowałem crying *
*majorie: bo napisałam, że jak się nie zgodzisz na wulgaryzmy bezcenzurowe to usune posta xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|