|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:00 am
Julka Delein Okej, ogŦ#8218;aszam konkurs...kto zgadnie, co mam dzisiaj na obiad dostaje 100 golda i buziaka XD Hmmmmmm... szusone morele, pokrojone w kosteczke, do tego ananas z puszki, wszystko polane sosem waniliowym i posypane czekolada a wszystko razem wazy ok. 0,7 kg biggrin pierogi ruskie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:00 am
]Goth bless[ Spokojnie Lib, ta pani jest po prostu wrazliwa, nie tak jak Ty xd Ale mam wrazliwe lapki, prawda? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:01 am
ninja *rozglada sie za ofiara* :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:01 am
Ozzwald... To jednak nie to samo co Ty biggrin
[zaliczyłam maturke pisemną]
Vykk !!
Gzie sie schowałeś??
znowu komandosa chlejesh w samotności ??
[szuka go...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:03 am
Libido69 ]Goth bless[ Spokojnie Lib, ta pani jest po prostu wrazliwa, nie tak jak Ty xd Ale mam wrazliwe lapki, prawda? 3nodding heart Ja tam nic nie wiem sweatdrop *rozglada sie nerwowo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:03 am
Lethiel ninja *rozglada sie za ofiara* :> ninja mnie tu nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:04 am
Tomir Lethiel ninja *rozglada sie za ofiara* :> ninja mnie tu nie ma 4laugh !!! twisted *skok na niego* *moooookry przuytuuuuuul* whee whee whee xd yay !! deszcz !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:06 am
Libido69 ]Goth bless[ Spokojnie Lib, ta pani jest po prostu wrazliwa, nie tak jak Ty xd Ale mam wrazliwe lapki, prawda? 3nodding heart ninja ...tell me tell me tell me blaugh Vi...a mi tez:>?? Kage: nie ma tu Ib ale ja jestem wiec uwazaj xd xp whee Julka ja nie chcelej sam tylko go cedze i sacze ale moge sie podzielic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:07 am
Lethiel Tomir Lethiel ninja *rozglada sie za ofiara* :> ninja mnie tu nie ma 4laugh !!! twisted *skok na niego* *moooookry przuytuuuuuul* whee whee whee xd yay !! deszcz !!! xd aaaaaa eek brrrrrr
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:07 am
Bueh...jestem...ale się obiadłam...
Wasze szóste zmysły chyba szwankują... Opcy- żadne tam wiewiórki...one są żylaste XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:09 am
Vykk Libido69 ]Goth bless[ Spokojnie Lib, ta pani jest po prostu wrazliwa, nie tak jak Ty xd Ale mam wrazliwe lapki, prawda? 3nodding heart ninja ...tell me tell me tell me blaugh Vi...a mi tez:>?? Kage: nie ma tu Ib ale ja jestem wiec uwazaj xd xp whee Julka ja nie chcelej sam tylko go cedze i sacze ale moge sie podzielic wink [Siada na kolankach Vykkowi i bierze flaszke]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:10 am
*podpiera glowe rekoma i spoglada w pusta przestrzen... zdaje sie robic wrazenie jakby na kogos czekal*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:11 am
Lethiel Tomir Lethiel ninja *rozglada sie za ofiara* :> ninja mnie tu nie ma 4laugh !!! twisted *skok na niego* *moooookry przuytuuuuuul* whee whee whee xd yay !! deszcz !!! xd ja tesh chce!!! lubie deszczy blaugh xd k
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:11 am
Okej Amigos, ja na razie lecę, wpadnę później... Si ja! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 6:12 am
Tomir Lethiel Tomir Lethiel ninja *rozglada sie za ofiara* :> ninja mnie tu nie ma 4laugh !!! twisted *skok na niego* *moooookry przuytuuuuuul* whee whee whee xd yay !! deszcz !!! xd aaaaaa eek brrrrrr nie trzęś sie !! deszcz fajniutki !! 4laugh szczegoolnie jak na dworq jest tak cieploooootko whee :> *przytuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|