|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:54 am
Tomir Delein Okej, og�‚aszam konkurs...kto zgadnie, co mam dzisiaj na obiad dostaje 100 golda i buziaka XD czarnego mruczusia podanego na talerzu z pentagramem xd Nieee, to było wczoraj XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:55 am
*wystrzeliwuje sie z karabinu snajperskiego* witam wszystkich ponownie!!! *gleboki uklon do pasa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta Libido69 Violleta to ja juz sie moze lepiej zamkne.. stare zmykam papasie do juterka...*tuli wszystkich* nikogo nie caluje blaugh to do jutra...papa Pa zazdrosnico... oj bo sie zezloszcze blaugh zartowac nie mozna stare gonk Bijemy się? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta Libido69 Violleta to ja juz sie moze lepiej zamkne.. stare zmykam papasie do juterka...*tuli wszystkich* nikogo nie caluje blaugh to do jutra...papa Pa zazdrosnico... oj bo sie zezloszcze blaugh zartowac nie mozna stare gonk No, chyba nie bedziesz sie zloscic na mnie malutka... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurcze przez te gadki o jedzeniu zaczynam sie robic glodny domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wpada do gildi* *otrzepooje wlosy z wody ochlapoojąc wszystkich do okola* dzeszczyk pada !!!!!!!! 4laugh heart whee *skacze w mokrych ciooszkach* mraauu !! i grzmieć zaczelo whee whee whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Violleta Libido69 Violleta to ja juz sie moze lepiej zamkne.. stare zmykam papasie do juterka...*tuli wszystkich* nikogo nie caluje blaugh to do jutra...papa Pa zazdrosnico... oj bo sie zezloszcze blaugh zartowac nie mozna stare gonk No, chyba nie bedziesz sie zloscic na mnie malutka... sweatdrop Spokojnie Lib, ta pani jest po prostu wrazliwa, nie tak jak Ty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Violleta Libido69 Violleta to ja juz sie moze lepiej zamkne.. stare zmykam papasie do juterka...*tuli wszystkich* nikogo nie caluje blaugh to do jutra...papa Pa zazdrosnico... oj bo sie zezloszcze blaugh zartowac nie mozna stare gonk No, chyba nie bedziesz sie zloscic na mnie malutka... sweatdrop eeh nie nie mam powodu neutral ale no zartowalam nie moge? xp ... prosze nie malutka blaugh chociaz fakt jestem mala ... gonk a bic mi sie z nikim niechce ^^ i sie nie bije nigdy blaugh a teraz zmykam papa...*kiwa lapka..*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:58 am
Julka Delein Okej, og�‚aszam konkurs...kto zgadnie, co mam dzisiaj na obiad dostaje 100 golda i buziaka XD Hmmmmmm... szusone morele, pokrojone w kosteczke, do tego ananas z puszki, wszystko polane sosem waniliowym i posypane czekolada a wszystko razem wazy ok. 0,7 kg biggrin *burr* Nie, to bym chętnie zjadła, ale jednak mam co innego* Okej, idę zjeść obiadek...BRB ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:59 am
Violleta eeh nie nie mam powodu neutral ale no zartowalam nie moge? xp ... prosze nie malutka blaugh chociaz fakt jestem mala ... gonk a bic mi sie z nikim niechce ^^ i sie nie bije nigdy blaugh a teraz zmykam papa...*kiwa lapka..* pa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Okej, ogłaszam konkurs...kto zgadnie, co mam dzisiaj na obiad dostaje 100 golda i buziaka XD upolowaną w lesie wiewiorke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Libido69 Violleta Libido69 Violleta to ja juz sie moze lepiej zamkne.. stare zmykam papasie do juterka...*tuli wszystkich* nikogo nie caluje blaugh to do jutra...papa Pa zazdrosnico... oj bo sie zezloszcze blaugh zartowac nie mozna stare gonk No, chyba nie bedziesz sie zloscic na mnie malutka... sweatdrop Spokojnie Lib, ta pani jest po prostu wrazliwa, nie tak jak Ty xd jakas taka meska... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Spokojnie Lib, ta pani jest po prostu wrazliwa, nie tak jak Ty xd eeh dzieki...no ja sie nie dziwie ze jestem wrazliwa...chyba sie domyslasz a jak nie to Ci poopowiadam kiedys blaugh xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|