|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:48 am
Tomir opcy cholera..... nie wiem czy to po tym towarze ale wydaje mi sie ze mamy tu na gildii niezly cyrk...... xp a tak wogole to co to za gatunek towaru skunik....... grudy to ja nie lubie bo trzeba z tytochem mieszac...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:49 am
eek eek eek eek eek
Kto wie kiedy bedzie profile dzialalo i kiedy listy otwieramy
[patrzy krzywo na Tomira i Vykka]
Wygladacie tak apetycznie...
mowilam wam ze nic dzisiaj jeszcze nie jadlam??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Tomir opcy cholera..... nie wiem czy to po tym towarze ale wydaje mi sie ze mamy tu na gildii niezly cyrk...... xp a tak wogole to co to za gatunek towaru skunik....... grudy to ja nie lubie bo trzeba z tytochem mieszac...... xp znam ludzi ktorzy sqna mieszajÄ…
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Ty jakos swojego nie zmieniasz... Bo zbieram na cos drozszego 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:50 am
]Goth bless[ Omega Sun a nic... przypadkiem rozbil mi sie kubek na nodze gonk sweatdrop xp Ouuu... wyrazy wspolczucia... dziekuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:51 am
Julka eek eek eek eek eek Kto wie kiedy bedzie profile dzialalo i kiedy listy otwieramy [patrzy krzywo na Tomira i Vykka] Wygladacie tak apetycznie... mowilam wam ze nic dzisiaj jeszcze nie jadlam?? Prawda? Szczegolnie Vykk na swoich foteczkach... mrraauuu... 3nodding wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka eek eek eek eek eek Kto wie kiedy bedzie profile dzialalo i kiedy listy otwieramy [patrzy krzywo na Tomira i Vykka] Wygladacie tak apetycznie... mowilam wam ze nic dzisiaj jeszcze nie jadlam?? yyyyyyyy eek ja jestem za chudy mnie tu praktycznie nie ma ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir opcy Tomir opcy cholera..... nie wiem czy to po tym towarze ale wydaje mi sie ze mamy tu na gildii niezly cyrk...... xp a tak wogole to co to za gatunek towaru skunik....... grudy to ja nie lubie bo trzeba z tytochem mieszac...... xp znam ludzi ktorzy sqna mieszajÄ… blee...... tytoch smierdzi........ takiego skunika niszczyc tym smrodem....... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:52 am
Okej, ogłaszam konkurs...kto zgadnie, co mam dzisiaj na obiad dostaje 100 golda i buziaka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:52 am
Libido69 Julka eek eek eek eek eek Kto wie kiedy bedzie profile dzialalo i kiedy listy otwieramy [patrzy krzywo na Tomira i Vykka] Wygladacie tak apetycznie... mowilam wam ze nic dzisiaj jeszcze nie jadlam?? Prawda? Szczegolnie Vykk na swoich foteczkach... mrraauuu... 3nodding wink heart eme...schlebiacie mi ale przez to wszystko wychodze na casanove... xp hmmm... ale dziekuje za komplemenciki...z reszta panie tez niczego sobie xd blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:53 am
Violleta to ja juz sie moze lepiej zamkne.. stare zmykam papasie do juterka...*tuli wszystkich* nikogo nie caluje blaugh to do jutra...papa Pa zazdrosnico...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Julka eek eek eek eek eek Kto wie kiedy bedzie profile dzialalo i kiedy listy otwieramy [patrzy krzywo na Tomira i Vykka] Wygladacie tak apetycznie... mowilam wam ze nic dzisiaj jeszcze nie jadlam?? Prawda? Szczegolnie Vykk na swoich foteczkach... mrraauuu... 3nodding wink heart WolÄ™ w realu, przynajmniej pomacac mozna wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Violleta to ja juz sie moze lepiej zamkne.. stare zmykam papasie do juterka...*tuli wszystkich* nikogo nie caluje blaugh to do jutra...papa Pa zazdrosnico... oj bo sie zezloszcze blaugh zartowac nie mozna stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|