|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:43 am
Libido69 Czesc Sloneczka wy moje wink heart Dawno mnie tu nie bylo 4laugh xd Libi !!! xd *skok na nia* 4laugh *-przytuuuuuuul* whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:43 am
Libido69 Czesc Sloneczka wy moje wink heart Dawno mnie tu nie bylo Witaj Vicky... *spoglada z fotela raz na Julke, raz na Violette*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:44 am
urlk... taka imprezka sie rozkrecila a ja musze leciec... crying ale jeszcze tu wroce blaugh 3nodding papaapap wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cholera..... nie wiem czy to po tym towarze ale wydaje mi sie ze mamy tu na gildii niezly cyrk...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt siemanko co sie stało? wink Nie mow ze Ty tez zerwalas sobie sciegna krzyzowe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Tomir Lethiel xd .. a jak sie zrobi bardziej agresywny ??!! xd to nabijesz mu lufke xd taaa........ wtedy to sie pewnie zupelnie wyluzuje....... xd xd xd xd .. biedne kociątko !! xp witaj Omi 4laugh *przytuuuuuuul* cio sie stalo w nooshke ?? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka omi a co sie stalo w tylnia lapke??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightcatt siemanko co sie stało? wink a nic... przypadkiem rozbil mi sie kubek na nodze gonk sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:46 am
opcy cholera..... nie wiem czy to po tym towarze ale wydaje mi sie ze mamy tu na gildii niezly cyrk...... xp Niiieee, cośty, masz haluny...my i cyrk? Widziałeś kiedyś bardziej świątobliwe towarzystwo? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:46 am
Omega Sun Nightcatt siemanko co sie stało? wink a nic... przypadkiem rozbil mi sie kubek na nodze gonk sweatdrop xp Ojej... Goth - masz sexy avka 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:47 am
opcy cholera..... nie wiem czy to po tym towarze ale wydaje mi sie ze mamy tu na gildii niezly cyrk...... xp a tak wogole to co to za gatunek towaru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:48 am
Marlly urlk... taka imprezka sie rozkrecila a ja musze leciec... crying ale jeszcze tu wroce blaugh 3nodding papaapap wszystkim papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:48 am
Omega Sun Nightcatt siemanko co sie stało? wink a nic... przypadkiem rozbil mi sie kubek na nodze gonk sweatdrop xp Ouuu... wyrazy wspolczucia... Dzieki Libi wink Ty jakos swojego nie zmieniasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|