|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:38 am
opcy straszne!!!! jak tak mozecie pic alkohol?!?!?! scream ninja *nabija luffke* ninja mozna sie przylaczyc ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:38 am
]Goth bless[ Violleta preferuje sophie albo patyki albo pozeczki w kartoniku albo lmiodowo lipowe albo owoce lesne....ale mnie chodzilo o te "skarbie..." stare A pan Vykk jest twoj, Slonce? nie no yy...zazdrosna blaugh sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:39 am
Marlly opcy straszne!!!! jak tak mozecie pic alkohol?!?!?! scream ninja *nabija luffke* ninja a czym nabijasz?? xd skunem moja droga wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:39 am
nieeee prosze nie nie chce kolejnych scen zazdrosci scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta ]Goth bless[ Violleta preferuje sophie albo patyki albo pozeczki w kartoniku albo lmiodowo lipowe albo owoce lesne....ale mnie chodzilo o te "skarbie..." stare A pan Vykk jest twoj, Slonce? nie no yy...zazdrosna blaugh sweatdrop blaugh nie lubie byc zazdrosnaaa blaugh gonk no toz zartowalam spokojnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:41 am
Tomir hmmm co tam mash dobrego? lol moze zapalimy razem *wyciaga bonio* no ba....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czesc Sloneczka wy moje wink heart Dawno mnie tu nie bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:42 am
Tomir Lethiel xd .. a jak sie zrobi bardziej agresywny ??!! xd to nabijesz mu lufke xd taaa........ wtedy to sie pewnie zupelnie wyluzuje....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Libido69 Czesc Sloneczka wy moje wink heart Dawno mnie tu nie bylo hejka...no ale skoro jestes to widocznie twoje libido nie moglo wytrzymac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|