|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:29 am
]Goth bless[ *pojawia sie na swoim ciezkim wiktorianskim fotelu* Uhhh.. ciezki dzien... witam wszystkich. Avsko Panie Mroczny 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir siemano vykk biggrin i co wpadniesz do nas na dlugi weekend ? ee no wlasnie nie...bo po 12 starzy nie puszcza po 2 kasa a po 3 i najwazniejsze to jest problem natury lekcyjnej...boi 30maja zdaje podobno egzamin na prawko teoretyczny a najlepsze jest to ze wczoraj mialem dopiero 1 lekcje teorii...wiec niestety nie...ale moze innym razem i mam nadzieje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel pomooocy crying ... to male kocie predatorskie diable znowu mnie masakrooje pazoorami ;( .. ajak go wyrzoocam z pokoju to zaczyna plakoosiać sad .. wiec otwieram drzwi.. a on znowu gonk to boooooooli !!!!!! xd daj mu klebek welny do zabawy albo cusik takiego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:30 am
witam o Najdziksza z samic! *kłania się* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejjaaaaaaaaaaa wrocilam ale jestem do 15.30 cos tak i zmykusiam potem..hehe wrocilam z zakupow ^^ lumpeksy rulezZzzZz ^^ Witam wass all ^^ ...*patrzy..i szuka.. O jest !! ^^ tuli Vykk`a i caluje w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ *pojawia sie na swoim ciezkim wiktorianskim fotelu* Uhhh.. ciezki dzien... witam wszystkich. hejka Gotciku blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir Lethiel pomooocy crying ... to male kocie predatorskie diable znowu mnie masakrooje pazoorami ;( .. ajak go wyrzoocam z pokoju to zaczyna plakoosiać sad .. wiec otwieram drzwi.. a on znowu gonk to boooooooli !!!!!! xd wałkiem go xd nie moge sad .. jak nie drapie i nie gryzie jest taaaki sloooodziutki 4laugh heart nie moge skrzywdzić malootkiego kociaczka .. morderce gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:31 am
opcy witam o Najdziksza z samic! *kłania się* 3nodding *bęc* xd *ukłon* *bierze sobie jednego komandosa* Skoro stawiają ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:31 am
Julka nie zapomnij o moim zeszycie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:32 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Tomir Lethiel pomooocy crying ... to male kocie predatorskie diable znowu mnie masakrooje pazoorami ;( .. ajak go wyrzoocam z pokoju to zaczyna plakoosiać sad .. wiec otwieram drzwi.. a on znowu gonk to boooooooli !!!!!! xd wałkiem go xd nie moge sad .. jak nie drapie i nie gryzie jest taaaki sloooodziutki 4laugh heart nie moge skrzywdzić malootkiego kociaczka .. morderce gonk xd to do weterrynarza i usun pazury
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:33 am
bierze jedna buteleczke *gul gul gul* whee xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:33 am
Lethiel Tomir Lethiel pomooocy crying ... to male kocie predatorskie diable znowu mnie masakrooje pazoorami ;( .. ajak go wyrzoocam z pokoju to zaczyna plakoosiać sad .. wiec otwieram drzwi.. a on znowu gonk to boooooooli !!!!!! xd wałkiem go xd nie moge sad .. jak nie drapie i nie gryzie jest taaaki sloooodziutki 4laugh heart nie moge skrzywdzić malootkiego kociaczka .. morderce gonk xd heh xd to go upij np. komandosem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|