|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:45 am
Christoff_Gangrell Marlly a teraz gromkie brawa dla christoffa whee *klaszcze* Yeah dziekuje dziekuje dziekuje... whee *kłania sie* dziekuje bardzo whee Dobra musze sie stleniać... papa wszystkim... 3maicie sie.. papatki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:46 am
Lethiel eeee... uh.. redface redface redface *wchodzi do gildi zaslaniajac sie lapkami jak moze* gloopie inventory.. sad .. kliknelam save zamiast cancel changes gonk xd eme... witajcie redface *zaslania sie poduszka* ladna sukienka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:47 am
Lethiel eeee... uh.. redface redface redface *wchodzi do gildi zaslaniajac sie lapkami jak moze* gloopie inventory.. sad .. kliknelam save zamiast cancel changes gonk xd eme... witajcie redface *zaslania sie poduszka* oi! Lethi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel eeee... uh.. redface redface redface *wchodzi do gildi zaslaniajac sie lapkami jak moze* gloopie inventory.. sad .. kliknelam save zamiast cancel changes gonk xd eme... witajcie redface *zaslania sie poduszka* Lethiiiiiii *mege przytul* nie ty jedna tak zrobilas^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nox123 Lethiel eeee... uh.. redface redface redface *wchodzi do gildi zaslaniajac sie lapkami jak moze* gloopie inventory.. sad .. kliknelam save zamiast cancel changes gonk xd eme... witajcie redface *zaslania sie poduszka* ladna sukienka xd eme.. dziekooje redface xd ... *przytuuuuuuuuuula* witaj 4laugh whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:49 am
opcy Lethiel eeee... uh.. redface redface redface *wchodzi do gildi zaslaniajac sie lapkami jak moze* gloopie inventory.. sad .. kliknelam save zamiast cancel changes gonk xd eme... witajcie redface *zaslania sie poduszka* oi! Lethi! witaj Opcoosiu !!! Ni !! 4laugh *poduszka jej upada* O_o.. *łaps podooshke* hehe.. eme redface xd *przytuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:50 am
Lethiel nox123 Lethiel eeee... uh.. redface redface redface *wchodzi do gildi zaslaniajac sie lapkami jak moze* gloopie inventory.. sad .. kliknelam save zamiast cancel changes gonk xd eme... witajcie redface *zaslania sie poduszka* ladna sukienka xd eme.. dziekooje redface xd ... *przytuuuuuuuuuula* witaj 4laugh whee xd dawno cie nie widzialem ladna fryzura heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:51 am
Marlly Lethiel eeee... uh.. redface redface redface *wchodzi do gildi zaslaniajac sie lapkami jak moze* gloopie inventory.. sad .. kliknelam save zamiast cancel changes gonk xd eme... witajcie redface *zaslania sie poduszka* Lethiiiiiii *mege przytul* nie ty jedna tak zrobilas^^ O.o .. yay !! xd *przytuuuuuul ogromniasty* 4laugh whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:52 am
nox123 Lethiel nox123 Lethiel eeee... uh.. redface redface redface *wchodzi do gildi zaslaniajac sie lapkami jak moze* gloopie inventory.. sad .. kliknelam save zamiast cancel changes gonk xd eme... witajcie redface *zaslania sie poduszka* ladna sukienka xd eme.. dziekooje redface xd ... *przytuuuuuuuuuula* witaj 4laugh whee xd dawno cie nie widzialem ladna fryzura heart dziekooje 4laugh whee heart wlasnie :> .. gdzies siue podziewal ??!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:55 am
[quote="Lethieldziekooje 4laugh whee heart wlasnie :> .. gdzies siue podziewal ??!! blaugh niemialem czasu by zajzec troche mi sie znudzilo i troche moja gildia mnie zniechceila stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:56 am
nox123 niemialem czasu by zajzec troche mi sie znudzilo i troche moja gildia mnie zniechceila stare znoodzilo ci sie ??!! O_o .. jak mogleś crying xd *pac go poducha* scream heart O.o .. ups.. redface *zaslania sie spowrotem* biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:57 am
*zstepuje z okna w białych probmieniach wychylajacych sie za nia * *unoszona przez chmura wlatuje powoli do gildii z zamknietymi oczami*
" Wszyscy jesteśmy tańczącym pyłem tego świata, rozkładającą się materią... CZYLI KUPĄ GNOJU!!! "
witam
ogladalam wczoraj PODZIEMNY KRĄG zajebisty fiml zajebisty!!! heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:58 am
a teraz wziolem sie za art arene i postanowilem znalezc sie w 1 dziesiatce niewazne na ktorym miejcu albo chociaz jeden z rysunkow aby osiagnol 9 z kawalkiem wiec rysuje i rysuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 4:59 am
aaaaaaa zdalam pisemna mature *skacze* gdzie moj maz??? koooocie!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 5:00 am
Nightcatt aaaaaaa zdalam pisemna mature *skacze* gdzie moj maz??? koooocie!!!! hej ;3 gratuluje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|