|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:25 am
Christoff_Gangrell Violleta nox123 co to jakies zebranie łodzianinow "ja tez jestemn z lodzi aaaaj lodz lodz...bede tam niedlugo ^^*zaczyna sie ślinic*ups... *wyciera sie* sweatdrop (do siebie)dobrze ze nikt nie widział sweatdrop a przyjezdzam do rodzinki ale w pewnym celu miedzu innymi poznac pana Vykk`a ^^ no i jak pozostalych lodzkich Gaiowiczow ^^ ..Christ.. *patrzy na niego* spokojnie...nie ma sie co slinic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:29 am
Violleta Christoff_Gangrell Violleta nox123 co to jakies zebranie łodzianinow "ja tez jestemn z lodzi aaaaj lodz lodz...bede tam niedlugo ^^*zaczyna sie ślinic*ups... *wyciera sie* sweatdrop (do siebie)dobrze ze nikt nie widział sweatdrop a przyjezdzam do rodzinki ale w pewnym celu miedzu innymi poznac pana Vykk`a ^^ no i jak pozostalych lodzkich Gaiowiczow ^^ ..Christ.. *patrzy na niego* spokojnie...nie ma sie co slinic blaugh Jestes zbyt skromna.... wink blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:31 am
Christoff_Gangrell Jestes zbyt skromna.... wink blaugh whee na moje to sie nazywa: nisko samoocena neutral ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:34 am
ja tam sie slinie tylko za jedna osoba to moja żonka luknijcie na moj dom tam ona bedzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:34 am
ok ja zmykam...pozdrowcie ode mnie Vykk`a i pozostalych..do juttra.. crying wieczorkiem ....bede tesknic... crying sweatdrop *kiwa i odchodzi smutna od Gaii*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:37 am
Violleta ok ja zmykam...pozdrowcie ode mnie Vykk`a i pozostalych..do juttra.. crying wieczorkiem ....bede tesknic... crying sweatdrop *kiwa i odchodzi smutna od Gaii* buuuuuuuuuuuuuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:38 am
Violleta ok ja zmykam...pozdrowcie ode mnie Vykk`a i pozostalych..do juttra.. crying wieczorkiem ....bede tesknic... crying sweatdrop *kiwa i odchodzi smutna od Gaii* papa i do zobaczenia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:40 am
oki muykam grac w herosa IV *wchodzi do lufy karabinu snajperskiego* *wychyla sie jeszcze na chwilke* pozdrowcie Neilameane exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:41 am
Sir_Snajper oki muykam grac w herosa IV *wchodzi do lufy karabinu snajperskiego* *wychyla sie jeszcze na chwilke* pozdrowcie Neilameane exclaim Ok jesli tylko ja zoabacze zanim sam sie ulotnie... papatki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:42 am
hahaha zaraz bedzie moj nowy rysunek na art arenia
wie ktos co ile dodaja te obrazki???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:46 am
nox123 hahaha zaraz bedzie moj nowy rysunek na art arenia wie ktos co ile dodaja te obrazki??? Nie mam pojęcia sweatdrop ale chyba nie trzeba długo czekac bo z tego co kiedys patrzyłem to dosc czesto nowe dochodziły...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:47 am
luknijcie sobie w humor dodalem dwa filmiki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:49 am
nox123 luknijcie sobie w humor dodalem dwa filmiki blaugh F-word znałem ale tylko w mp3 miałem kiedys (w sumie chyba nadala mam) a smoke jest zajedwabiste blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:50 am