|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:44 am
Sir_Snajper witaj witaj *caluje raczki* aajaaaj *buraczkuje sie* Bo VyQ bedzie zazdrosny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:45 am
Sir_Snajper Christoff_Gangrell eek tzn szczecińskiego??? *krztusi sie* xd Khem khem... *klepie po plecach* a co w tym takiego dziwnego?? blaugh A niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic wink Tak tylko pomyslałem ze swiat jest mały... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:45 am
Violleta Sir_Snajper witaj witaj *caluje raczki* aajaaaj *buraczkuje sie* Bo VyQ bedzie zazdrosny xp po prostu nawyk blaugh nie bedzie zazdrosny, nikt mu nie powie, a nie ma go teraz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:46 am
Christoff_Gangrell Sir_Snajper Christoff_Gangrell eek tzn szczecińskiego??? *krztusi sie* xd Khem khem... *klepie po plecach* a co w tym takiego dziwnego?? blaugh A niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic wink Tak tylko pomyslałem ze swiat jest mały... wink a co?? tesh ze stargardu??jesli tak to sie znamy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:47 am
Witam ^^ *podaje lapke* ...*lapie Gothe bless`a i go przytula blaugh *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:49 am
Sir_Snajper a co?? tesh ze stargardu??jesli tak to sie znamy?? wink Jak znasz niejaką Julke to ja spytaj o mnie wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:49 am
Sir_Snajper Violleta Sir_Snajper witaj witaj *caluje raczki* aajaaaj *buraczkuje sie* Bo VyQ bedzie zazdrosny xp po prostu nawyk blaugh nie bedzie zazdrosny, nikt mu nie powie, a nie ma go teraz hihi a najwyzej bedziecie sie bic blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:51 am
Christoff_Gangrell Sir_Snajper a co?? tesh ze stargardu??jesli tak to sie znamy?? wink Jak znasz niejaką Julke to ja spytaj o mnie wink blaugh a Julke to znam (moja qmpela) jak ja spotkam to zapytam (a tak w nawiasie to jestes xelos question )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:52 am
Violleta Sir_Snajper Violleta Sir_Snajper witaj witaj *caluje raczki* aajaaaj *buraczkuje sie* Bo VyQ bedzie zazdrosny xp po prostu nawyk blaugh nie bedzie zazdrosny, nikt mu nie powie, a nie ma go teraz hihi a najwyzej bedziecie sie bic blaugh najwyzej, ale mam tajna bron *wyciaga z plecaka katane* ladna question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:53 am
Christoff_Gangrell Sir_Snajper a co?? tesh ze stargardu??jesli tak to sie znamy?? wink Jak znasz niejaką Julke to ja spytaj o mnie wink blaugh Christ co tam u CIebie? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:54 am
Sir_Snajper Christoff_Gangrell Sir_Snajper a co?? tesh ze stargardu??jesli tak to sie znamy?? wink Jak znasz niejaką Julke to ja spytaj o mnie wink blaugh a Julke to znam (moja qmpela) jak ja spotkam to zapytam (a tak w nawiasie to jestes xelos question ) Nieeeeee blaugh Jestem Chriss wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:57 am
Christoff_Gangrell Sir_Snajper Christoff_Gangrell Sir_Snajper a co?? tesh ze stargardu??jesli tak to sie znamy?? wink Jak znasz niejaką Julke to ja spytaj o mnie wink blaugh a Julke to znam (moja qmpela) jak ja spotkam to zapytam (a tak w nawiasie to jestes xelos question ) Nieeeeee blaugh Jestem Chriss wink blaugh do jakiej szkolki i klasy chodzisz, to moze jeszcze cie znam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:57 am
Sir_Snajper najwyzej, ale mam tajna bron *wyciaga z plecaka katane* ladna question o boszeeeezzz... *lapie sie za glowe i krzyczy* BRoooN!! *chowa sie pod biorko* ja ja aa.aa..sie bojeeeee.... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:59 am
Violleta Sir_Snajper najwyzej, ale mam tajna bron *wyciaga z plecaka katane* ladna question o boszeeeezzz... *lapie sie za glowe i krzyczy* BRoooN!! *chowa sie pod biorko* ja ja aa.aa..sie bojeeeee.... gonk nie boj sie *chowa katane do plecaka* uzywam jej tylko w razie, kiedy chce popelnic samobojstwo lub kiedy sie brobie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 3:03 am
Sir_Snajper Violleta Sir_Snajper najwyzej, ale mam tajna bron *wyciaga z plecaka katane* ladna question o boszeeeezzz... *lapie sie za glowe i krzyczy* BRoooN!! *chowa sie pod biorko* ja ja aa.aa..sie bojeeeee.... gonk nie boj sie *chowa katane do plecaka* uzywam jej tylko w razie, kiedy chce popelnic samobojstwo lub kiedy sie brobie blaugh *wylania sie z pod biorka powoli* *rozglada sie ninja * ..Droga wolna ^^ ....uuff...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|