|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:33 am
Shizuka18 Sir_Snajper Christoff_Gangrell ninja Jest ktos pr�cz mnie??? chyba ja blaugh no i ja...ale na chwile, bo niedlugo do szkoly... smile witam *caluje raczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:34 am
Sir_Snajper Shizuka18 Sir_Snajper Christoff_Gangrell ninja Jest ktos pr�cz mnie??? chyba ja blaugh no i ja...ale na chwile, bo niedlugo do szkoly... smile witam *caluje raczki* witam smile redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:35 am
Christoff_Gangrell Sir_Snajper Christoff_Gangrell Sir_Snajper Christoff_Gangrell ninja Jest ktos prmnie??? chyba ja blaugh Witam xd witam, witam smile ninja Skąd klikasz??? ja mam własnie technologie informacyjna a własciwie zara bede miął tylko wykładowca gdzies wyszedł blaugh ja ze stargardu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:36 am
witaj witaj *caluje raczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:38 am
kto tam question *otwiera dzrzwi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:38 am
*wchodzi zabiegany i rozglada sie w okolo jakby czegos szukal*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:39 am
Sir_Snajper kto tam question *otwiera dzrzwi* twoje skarpetki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:40 am
]Goth bless[ *wchodzi zabiegany i rozglada sie w okolo jakby czegos szukal* zgubiles cos?? moge pomoc szukac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:41 am
eek tzn szczecińskiego??? *krztusi sie* xd Khem khem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:41 am
Jaswinder Sir_Snajper kto tam question *otwiera dzrzwi* twoje skarpetki blaugh a to milo ze mi je pshynioslas blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:42 am
Sir_Snajper ]Goth bless[ *wchodzi zabiegany i rozglada sie w okolo jakby czegos szukal* zgubiles cos?? moge pomoc szukac Nie nie, po prostu zostawilem.. *podbiega do fotela i zabiera z niego gruby slownik* Wlasnie zaraz mam angol. Lece.... *wybiega z pomieszczenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:43 am
Christoff_Gangrell eek tzn szczecińskiego??? *krztusi sie* xd Khem khem... *klepie po plecach* a co w tym takiego dziwnego?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|