|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:49 am
Zieeeeeeeeeeew , dzieńdobry wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:50 am
Miss_Karina Sir_Snajper Miss_Karina Witka snajper 3nodding nie w sykole albo na studiach question blaugh szkole mam od 14:30 dopiero stressed farciarz.... mogles sobie wyspac xd biggrin ja juz mam zajecia a juz chce do domu wyyyyyyyyyyyspaaaac sie crying whee ale koncze lekcje o 17 gonk a zreszta to nie sa studia tylko LO
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:51 am
PointZer0 Zieeeeeeeeeeew , dzieńdobry wszystkim... ZERUUUUUUUS!!!!!! 4laugh jak ja ciebie dawno nie widzialam!!!!! pshuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:52 am
PointZer0 Zieeeeeeeeeeew , dzieńdobry wszystkim... witam, witam *podaje reke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:53 am
Sir_Snajper Miss_Karina Sir_Snajper Miss_Karina Witka snajper 3nodding nie w sykole albo na studiach question blaugh szkole mam od 14:30 dopiero stressed farciarz.... mogles sobie wyspac xd biggrin ja juz mam zajecia a juz chce do domu wyyyyyyyyyyyspaaaac sie crying whee ale koncze lekcje o 17 gonk a zreszta to nie sa studia tylko LO eshhh a ja koncze o 18 xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:53 am
Miss_Karina PointZer0 Zieeeeeeeeeeew , dzieńdobry wszystkim... ZERUUUUUUUS!!!!!! 4laugh jak ja ciebie dawno nie widzialam!!!!! pshuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul Ano trochę czasu to było , Witaj Karina xd A przytulowa zaraza i Ciebie dotknęłą widzę 3nodding Dobra , lecę się umyć , nie wypada mi dzisiejszego dnia śmierdzieć domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 1:58 am
PointZer0 Miss_Karina PointZer0 Zieeeeeeeeeeew , dzieńdobry wszystkim... ZERUUUUUUUS!!!!!! 4laugh jak ja ciebie dawno nie widzialam!!!!! pshuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul Ano trochę czasu to było , Witaj Karina xd A przytulowa zaraza i Ciebie dotknęłą widzę 3nodding Dobra , lecę się umyć , nie wypada mi dzisiejszego dnia śmierdzieć domokun jaka przytulow3a zaraza XDDDDDDDDDDD ja od "zawsze" ciebie przytulalam XDDDD whee a ja zara znikam popracowac a potem gdzies uciec bo zaraz zwariuje przez mojego psora XPPPP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:19 am
ninja Yeah wykładowca zwolnił wczesniej poprzednia grupe mam troszku czasu coby sie na neta wbić blaugh witam tych co są blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:22 am
Kurde , lecieć muszę - do zobczenia wszystkim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:26 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:28 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:29 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:29 am
Christoff_Gangrell Sir_Snajper Christoff_Gangrell ninja Jest ktos prmnie??? chyba ja blaugh Witam xd witam, witam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:32 am
Sir_Snajper Christoff_Gangrell ninja Jest ktos pr�cz mnie??? chyba ja blaugh no i ja...ale na chwile, bo niedlugo do szkoly... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 17, 2005 2:33 am
Sir_Snajper Christoff_Gangrell Sir_Snajper Christoff_Gangrell ninja Jest ktos prmnie??? chyba ja blaugh Witam xd witam, witam smile ninja Skąd klikasz??? ja mam własnie technologie informacyjna a własciwie zara bede miął tylko wykładowca gdzies wyszedł blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|