|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 4:28 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Kiray dzisiaj ludzie pisali maturke z geografi, jak wrocili do domu to tylko na gg widzialem opisy w stylu: "narescie wakacje", "wolnosc" itp a ja sobie pomyslalem ze ja juz mam tego dosyc, ze mi sie nudzi i ze chce do szkoly crying nom... my juz mamy wakacje.... i nie bylo tyle entuzjazmu w nas po naszym egzaminie.... wez nie przypominaj...lypa...ale niedlugo i im bedzie sie nudzilo dobra ja mykam spac.. pewnie jutro rano mnie jakas kobieta obudzi smsem lub sygnalem.... do jutra... Dobranoc Dobranoc no to zostalem sam sad ide do partyzantow bimbru sie napic xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:33 pm
*wystrzeliwuje sei z karabinu snajperskiego* Witam wszystkich Gaiowiczow!1 *uklon do pasa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:34 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:40 pm
Sir_Snajper *wystrzeliwuje sei z karabinu snajperskiego* Witam wszystkich Gaiowiczow!1 *uklon do pasa* dupeczkaaa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:41 pm
Gosiak Sir_Snajper *wystrzeliwuje sei z karabinu snajperskiego* Witam wszystkich Gaiowiczow!1 *uklon do pasa* dupeczkaaa blaugh haba haba? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:43 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:44 pm
aaaaaaaa nie ma rozwodu *cmok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:46 pm
Nightcatt aaaaaaaa nie ma rozwodu *cmok* aha...kobieta zmienna jest......czas sie przyzwyczaic.... UGABUGA ! ! ! scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:47 pm
Nightcatt Gosiak Sir_Snajper *wystrzeliwuje sei z karabinu snajperskiego* Witam wszystkich Gaiowiczow!1 *uklon do pasa* dupeczkaaa blaugh haba haba? wink aba-aaaba ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:47 pm
revcat Nightcatt aaaaaaaa nie ma rozwodu *cmok* aha...kobieta zmienna jest......czas sie przyzwyczaic.... UGABUGA ! ! ! scream xd buuuuzi dawaj heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:48 pm
revcat Nightcatt revcat Nightcatt Sir_Snajper *wystrzeliwuje sei z karabinu snajperskiego* Witam wszystkich Gaiowiczow!1 *uklon do pasa* do stó° ºscream: bedziesz w MDK? .... eek .... ladafak ? ? ? co to jest mdk???? slonko moje bez nerwow heart ale ja jestem spokojny.........ex zono ....... temat na dzisiejszy dzien: co sadzicie o tym ze malzenswta sie rozwodza. jakie jest wasze zdanie na ten temat? smile nio ale moim zdaniem zadko mlode malzenstwa wytrzymuja ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:55 pm
Nightcatt revcat Nightcatt aaaaaaaa nie ma rozwodu *cmok* aha...kobieta zmienna jest......czas sie przyzwyczaic.... UGABUGA ! ! ! scream xd buuuuzi dawaj heart buzi buzi a porsze bardzo :*:*:* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|