|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:19 pm
Kitty ShadowCat arghh... musze isc spac... sad papa... dobranoc wam whee 4laugh kolorowych....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:20 pm
Ozzwald Kiray Ozzwald Kitty ShadowCat Kiray podaj jej pigulke gwaltu wink blaugh xd *bierze pigułkę i wpycha mu ją do ust* taka głupia to ja nie jestem... *bieshe dropsa od Ozzia* dziękooje redface *cmok w usteczka* *popija dropsa fantą bamboochą* whee i co Kiray? jestes juz latwiejszy ? blaugh EDIT: Kitti jak chcesz wiecej to nastepne pigulki beda cie kosztowac 25g a co bedziesz chcial sie domnie dobrac? xp domokun domokun w sumie to nie... ale nigdy nie bralem tego... a panny nie mowily o doznaniach po polknieciu takowej... no ja tez Ci nic nie powiem, mnie takie rzeczy nie ruszaja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:20 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat *całus* redface heart jush poprawiłam 3nodding *czeka ash drops zadziała*..... :> Ozz... a moze to zwykły mentos? xp ja mam towar pierwsza klasa... wink *cmok w polik* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:21 pm
Kitty ShadowCat arghh... musze isc spac... sad papa... dobranoc wam whee 4laugh dobranoc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:21 pm
Ozzwald Kukus Ozzwald od pokolen siedzimy w interesie... moge cie prosić o dyskrecje? mam stuff w domu, ja tu nie che CBŚu, kurde xp CBS to male piwo... ciesz sie ze Maka nie siedzi w wydziale narkotykowym... Maka siedzi w kryminalnych... ostatnio mi dawał cynk przed najazdem... [mam 173 sztuti... teraz pytanie gdzie to upłynnić]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:23 pm
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald od pokolen siedzimy w interesie... moge cie prosić o dyskrecje? mam stuff w domu, ja tu nie che CBŚu, kurde xp CBS to male piwo... ciesz sie ze Maka nie siedzi w wydziale narkotykowym... Maka siedzi w kryminalnych... ostatnio mi dawał cynk przed najazdem... [mam 173 sztuti... teraz pytanie gdzie to upłynnić]moze w gacie ? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:23 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:24 pm
z latex'em też stoję dobrze... Ozz... ja mówię serio sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:25 pm
proste zadanie z matematyki... 173 * 10 = ?? [odpowiedź może być udzielona we flaszkach PALACE] nadal chcesz to wsypać do sedesu? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:28 pm
Kukus proste zadanie z matematyki... 173 * 10 = ?? [odpowiedź może być udzielona we flaszkach PALACE] nadal chcesz to wsypać do sedesu? scream eee bylo odrazu.... popakuj to w torebeczki, zdejmij obudowe od TV i tam upchnij.... badz jak wolisz wsadz obudowe kompa.... jak narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:29 pm
Kukus proste zadanie z matematyki... 173 * 10 = ?? [odpowiedź może być udzielona we flaszkach PALACE] nadal chcesz to wsypać do sedesu? scream nieeee bron Boze sprzedaj to jak najszybciej, Ozz sie starszych pozbedzie i bedziemy PIC wink xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra panowie ja sie zmywam....... dobrej nocy...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:30 pm
Ozzwald Kukus proste zadanie z matematyki... 173 * 10 = ?? [odpowiedź może być udzielona we flaszkach PALACE] nadal chcesz to wsypać do sedesu? scream eee bylo odrazu.... popakuj to w torebeczki, zdejmij obudowe od TV i tam upchnij.... badz jak wolisz wsadz obudowe kompa.... jak narazie... ja nie chce tego trzymać w domu... w telewizorze ostatnio trzymałem śfunxy... z resztą komp i TV to pierwsze miejsca sprawdzane podczas najazdu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|