|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:02 pm
opcy Ozzwald Kitty ShadowCat *pada zmęczona na poduchy* sweatdrop jush nie mogu tańczyć sweatdrop moze chcesz dropsa, to bedziesz mogla tak przez cala noc.... może węgorza od razu??? wink buhahahahahahahaha............. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:02 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:03 pm
ja swintusze, nakrotyzujemy kitti... opcy jej chce dac wegorza... i takie tam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:03 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat *pada zmęczona na poduchy* sweatdrop jush nie mogu tańczyć sweatdrop moze chcesz dropsa, to bedziesz mogla tak przez cala noc.... neee... dziękooje... nie biorę cukierkoow od OPCYch panoof 3nodding mama nie pozwoliła xd *rzut Ozziemu w ramiona* whee 4laugh przytuuuuul mnie whee *przytula* lepiej ? jak ty mnie Ozziu pshytuuulish to milion razy lepiej *cmokas w nosek* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:04 pm
Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder index już jest na serwerze =^-^= a co stronke robisz... daj adresik nawet jak nie skonczylas... zaraz, tylko dorzucę 2 podstronki zraz to taka duza bakteria... akurat zraz to taka potrawa xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:04 pm
sciagamy mlodziez na zla droge...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:05 pm
Kiray Ozzwald Jaswinder Ozzwald Jaswinder index już jest na serwerze =^-^= a co stronke robisz... daj adresik nawet jak nie skonczylas... zaraz, tylko dorzucę 2 podstronki zraz to taka duza bakteria... akurat zraz to taka potrawa xp xd mialo byc zaraz... sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy sciagamy mlodziez na zla droge...... 3nodding moge popatrzec? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja swintusze, nakrotyzujemy kitti... opcy jej chce dac wegorza... i takie tam... wegorza albinosa....... ktory tak ladnie pachnie ze az sie chce go wachac......... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald ja swintusze, nakrotyzujemy kitti... opcy jej chce dac wegorza... i takie tam... wegorza albinosa....... ktory tak ladnie pachnie ze az sie chce go wachac......... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:06 pm
no ok pora juz na mnie...zmykusiam slodkich snowek ^^ *przytula tych co zna blaugh * a wyjtkowe dzis pozegnanie i nie pierwszy i nieostatni raz..ma ktos na V.. ^^ buziaczki tobie ^^ i dziekuje za to ze umiesz mi poprawic zawsze humorek ^^ naprawde nie bredze stare *przytula mocno i caluje w policzek.. redface * aaj moze bede snic ... blaugh aj aj a moze jednak jestem swintuszek blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 3:07 pm
Ozzwald opcy Ozzwald ja swintusze, nakrotyzujemy kitti... opcy jej chce dac wegorza... i takie tam... wegorza albinosa....... ktory tak ladnie pachnie ze az sie chce go wachac......... xd niii... ja ciem cukierka blaugh Ozziu.. daj dropsa... *slini się* blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta no ok pora juz na mnie...zmykusiam slodkich snowek ^^ *przytula tych co zna blaugh * a wyjtkowe dzis pozegnanie i nie pierwszy i nieostatni raz..ma ktos na V.. ^^ buziaczki tobie ^^ i dziekuje za to ze umiesz mi poprawic zawsze humorek ^^ naprawde nie bredze stare *przytula mocno i caluje w policzek.. redface * aaj moze bede snic ... blaugh aj aj a moze jednak jestem swintuszek blaugh kolorowych snow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Ozzwald ja swintusze, nakrotyzujemy kitti... opcy jej chce dac wegorza... i takie tam... wegorza albinosa....... ktory tak ladnie pachnie ze az sie chce go wachac......... wink A gdzie Ty takiego wegorza wylowiles? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|