|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:36 pm
Kitty ShadowCat arghh... mam migrenę *wali głową w ściane* stressed "no i ?"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:37 pm
index już jest na serwerze =^-^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:38 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat arghh... mam migrenę *wali głową w ściane* stressed "no i ?" a ty to się chyba od lethiel zaraziłes... ty tez chcesz być dla mnie niemiły.... ? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:39 pm
racqel revcat racqel dobra, ja lece. Fight Club wzywa. sie trzym przyjacielu.... joop! i pamietaj! losers inc. wlasnie losers inc. smile haha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:40 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat arghh... mam migrenę *wali głową w ściane* stressed "no i ?" a ty to się chyba od lethiel zaraziłes... ty tez chcesz być dla mnie niemiły.... ? xp ja jestem ostatnio niemily dla wszystkich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:41 pm
Jaswinder index już jest na serwerze =^-^= a co stronke robisz... daj adresik nawet jak nie skonczylas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nadrabialem ostatnie 10 stron.........
Rac jestem pod wrazeniem........ za niedlugo bedziesz takim samym bucem jak ja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka...wpadlem na chwile bo mi sie nudzi razz jestem ciekaw jak dlugo posiedze razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:42 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:43 pm
Kitty ShadowCat Ozz... dla mnie w szczeg�lnosci xp stare a taki dobry humor miałam... chyba przestane tu przychodzić... tak będzie lepiej dla was i dla mnie xp chyba ide spać... nie dramatyzuj bo cie ugryze w łydke!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:43 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:44 pm
opcy Kitty ShadowCat Ozz... dla mnie w szczeg�lnosci xp stare a taki dobry humor miałam... chyba przestane tu przychodzić... tak będzie lepiej dla was i dla mnie xp chyba ide spać... nie dramatyzuj bo cie ugryze w łydke!! najwyzej to mnie mozesz w tyłek ugryzc... *gryzie go w łydkę* domokun xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:45 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat Ozz... dla mnie w szczeg�lnosci xp stare a taki dobry humor miałam... chyba przestane tu przychodzić... tak będzie lepiej dla was i dla mnie xp chyba ide spać... nie dramatyzuj bo cie ugryze w łydke!! najwyzej to mnie mozesz w tyłek ugryzc... *gryzie go w łydkę* domokun xd ja bym sie nie dala ugryzc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:47 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat Ozz... dla mnie w szczeg�lnosci xp stare a taki dobry humor miałam... chyba przestane tu przychodzić... tak będzie lepiej dla was i dla mnie xp chyba ide spać... nie dramatyzuj bo cie ugryze w łydke!! najwyzej to mnie mozesz w tyłek ugryzc... *gryzie go w łydkę* domokun xd nie kuś......... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:47 pm
Violleta Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat Ozz... dla mnie w szczeg�lnosci xp stare a taki dobry humor miałam... chyba przestane tu przychodzić... tak będzie lepiej dla was i dla mnie xp chyba ide spać... nie dramatyzuj bo cie ugryze w łydke!! najwyzej to mnie mozesz w tyłek ugryzc... *gryzie go w łydkę* domokun xd ja bym sie nie dala ugryzc blaugh w co.. tylek czy lydke ? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|