|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:07 pm
Now playing: Lorena Mckennit-Full Circle Ok, no to papa wszystkim wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat racqel Violleta goth bless...na nic zdala sie szczera rozmowa..na nic.. neutral ...to chyba jednak ja bede musiala cos z tym zrobic...ale czemu znow ja... stare crying bo masz oczojeb**go siga ktory dporowadza mnie tam, gdzie nawet albatrosy nie dolatuja... eek to sie nie gap na mojego siga problem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat *traci oddech* serce mnie boli... nie mogu oddychać.... znoow... *mdleje* +_+ *bierze wiadro zimniej wody i ja polewa* gonk buuu... *otwiera oczka* crying crying teraz jest mi zimno crying crying .... *tshęsie się z zimna* crying *zza plecow wyjmuje kanister benzyny i zapalki* nee... *biega cała mokra po pokoju* ratuj mnie ktoś crying crying gdzie maj hiroł jak go nie ma crying ja tylko chcialem zeby ci bylo cieplej... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat racqel Violleta goth bless...na nic zdala sie szczera rozmowa..na nic.. neutral ...to chyba jednak ja bede musiala cos z tym zrobic...ale czemu znow ja... stare crying bo masz oczojeb**go siga ktory dporowadza mnie tam, gdzie nawet albatrosy nie dolatuja... eek *chowa się za revcatem* crying będziesz moim hirołem?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
revcat racqel Violleta goth bless...na nic zdala sie szczera rozmowa..na nic.. neutral ...to chyba jednak ja bede musiala cos z tym zrobic...ale czemu znow ja... stare crying bo masz oczojeb**go siga ktory dporowadza mnie tam, gdzie nawet albatrosy nie dolatuja... eek .... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta PointZer0 Jak to w takim stanie ? eek Trzy piwa to nie jakiś stan wyjątkowy sweatdrop No chyba ze chodzi o metodę powitania , to już się poprawiam *całuje rączkę* aaj zle napisalam przepraszam chodzi o moj stan..goth bless sie domysla jaki..ale dziekuje ze sie przywitalesz...to milemiłe nie miłe - obowiązek z wyboru i z powinności xd Tak czy inaczej mił obylo poznać xd No , a teraz żegnam , do zobaczenia wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fight Club (Germany) Rated R for disturbing and graphic depiction of violent anti-social behavior, sexuality and language.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:08 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat *traci oddech* serce mnie boli... nie mogu oddychać.... znoow... *mdleje* +_+ *bierze wiadro zimniej wody i ja polewa* gonk buuu... *otwiera oczka* crying crying teraz jest mi zimno crying crying .... *tshęsie się z zimna* crying *zza plecow wyjmuje kanister benzyny i zapalki* nee... *biega cała mokra po pokoju* ratuj mnie ktoś crying crying gdzie maj hiroł jak go nie ma crying Tu zadnego nie znajdziesz xp domokun Ozz podpalaj wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:09 pm
Violleta revcat racqel Violleta goth bless...na nic zdala sie szczera rozmowa..na nic.. neutral ...to chyba jednak ja bede musiala cos z tym zrobic...ale czemu znow ja... stare crying bo masz oczojeb**go siga ktory dporowadza mnie tam, gdzie nawet albatrosy nie dolatuja... eek to sie nie gap na mojego siga problem? szczerze trudno sie nie patrzec. Jak cos mruga to nie ma sposobu zeby nie spojrzec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:09 pm
Violleta revcat racqel Violleta goth bless...na nic zdala sie szczera rozmowa..na nic.. neutral ...to chyba jednak ja bede musiala cos z tym zrobic...ale czemu znow ja... stare crying bo masz oczojeb**go siga ktory dporowadza mnie tam, gdzie nawet albatrosy nie dolatuja... eek to sie nie gap na mojego siga problem? aye! problem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:10 pm
Ozzwald Violleta goth bless...na nic zdala sie szczera rozmowa..na nic.. neutral ...to chyba jednak ja bede musiala cos z tym zrobic...ale czemu znow ja... stare crying jest wiele pytan, ktore prawdopodobna zostanie bez odpowiedzi ehzz.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald ja tylko chcialem zeby ci bylo cieplej... xd *wygląda zza revcata* wystarczył by mi tylko przytuuuuuuuuuul od ciebie... a ty mnie chciałes ogniem potraktować crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Tu zadnego nie znajdziesz xp domokun Ozz podpalaj wink xd nie chce mi sie jej ganiac z kanistrem benzyny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:11 pm
Kiray Tu zadnego nie znajdziesz xp domokun Ozz podpalaj wink xd Kiray spie***laj xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:11 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald ja tylko chcialem zeby ci bylo cieplej... xd *wygląda zza revcata* wystarczył by mi tylko przytuuuuuuuuuul od ciebie... a ty mnie chciałes ogniem potraktować crying ozz tylko uwazaj jak bedziesz polewal ta benzyna...ja jeszcze nie mam zamiaru siersci stracic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|