|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:54 pm
crying dupa jasnaaaaaa gadam pisze klikam i nic i co? nic nie dalo no i co nadal tak ma byc? ja juznie chceeee.. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:55 pm
Violleta crying dupa jasnaaaaaa gadam pisze klikam i nic i co? nic nie dalo no i co nadal tak ma byc? ja juznie chceeee.. crying Eeee... co nadal ma tak być ? sweatdrop Witam panią 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald PointZer0 Ech , gdzie by się tu jutro zchlać whee Witam wszystkich w imię nie-wiecznych zmian xd czesc... Ogloszenie: kto mnie podrapie po lewym jaju ? eek stare xp *wali go z liścia w lewy polik* łap nie mash? sam sie podrap xp *myq za fotel z butelką fanty* ninja crying crying crying eek O.o. *wybiega do Ozzia zza fotela* nie płakaj sad *ociera chusteczką łezki* jush nie będu cię bić 3nodding *klap mu na kolankach* *przytuuuuuuuuul* whee no ja mysle ze nie bedziesz mnie bic wiecej..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel revcat racqel revcat racqel revcat hejka racqel........... hejka all........... Hiya podrozniku! dobrze znow cie widziec! * usadawia sie wygodnie w fotelu * to opowiadaj... a co tu opowiadac przyjacielu? bylem w szczecinie poniewaz pojechal zalatwic pare spraw w starej pracy (nam wiadomej) i ogladalem jedno takie mieszkanko ktore chcialem kupic..... ale ze koles podejzanie malo wola za takie to postanowilem go sprawdzic i wyniki bede mial jutro.... z drugiej strony stwierdzilem ze nie chce juz wracac do szczecina...przynajmniej narazie...i dzisiaj szukalem mieszkania w trojmiescie.... a co u ciebie? ha ! coz za zbieg (okolicznosci), gdyz ja wlasnie pol godzinki temu ogladalem swoj nowy pokoj, do ktorego prawdopodobnie przeprowadze sie za tydzien, wiec nie bede juz tu przesiadywal wciaz i wciaz i wciaz... niestety. W pracy smigam juz na telefonach, wiec dziennie jakies 60-70 rozmow z Irlandii musze zalatwic. Zycie (pierd****e)... ha! to same zbiegi okolicznosci.... poza tym jest kilka problemow ktore nie ladnie psuja mi na codzien humor.....ale jak to opcy powiedzial w zyciu czasem trzeba byc ignorantem.... takze sobie jakos radze.... musze sie wkoncu w fiolkowska zobaczyc....bo to juz kary godne jest..... absolutnie niedopuszczalne wres cz osmielilbym sie stwierdzic. Ale nie boj zaby, pogadalismy troche przez telefon, chyba jest lepiej juz... a ignorantem trza byc bo inaczej sie po prostu nie da i juz. I materialista trzeba byc! Tak! Jestem materialista! ha! i nawet egoista czasem.... a co! lepiej to dobrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:56 pm
O.o. witaj Lenuś... co za triumfalne wejscie *ogromny przyyyyyyyyytuuuuuuul dla mojej sis * whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:57 pm
revcat ha! i nawet egoista czasem.... a co! lepiej to dobrze... Akhemm! *spoglada na niego i na zero* ...posty... skracaj posty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray racqel no to napisze po raz drugi, ze czytam wlasnie ksiazke i niedlugo wydam werdykt kto lepszy - Chuck Palahniuk, czy David Fincher... Niedlugo czyli kiedy?? biggrin jak skoncze czytac, a ze robie to w pracy na przerwach, to daj mi jeszcze z 10 dni. Ale Palahniuk to autor, a Fincher tylko to nakrecil i do tego z czyjegos, gotowego scenopisu, wiec wybor wydaje sie oczywisty...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
PointZer0 Violleta crying dupa jasnaaaaaa gadam pisze klikam i nic i co? nic nie dalo no i co nadal tak ma byc? ja juznie chceeee.. crying Eeee... co nadal ma tak być ? sweatdrop Witam panią 3nodding witaj chociaz szkoda ze mnie witasz w takim stanie.. *kiwa lapka...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:58 pm
Kitty ShadowCat O.o. witaj Lenuś... co za triumfalne wejscie *ogromny przyyyyyyyyytuuuuuuul dla mojej sis * whee 4laugh A JAK:>? a co u was? jak dawo mnie nie było...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ revcat ha! i nawet egoista czasem.... a co! lepiej to dobrze... Akhemm! *spoglada na niego i na zero* ...posty... skracaj posty... Za jedno wykroczenie to ja nie kastruję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*traci oddech* serce mnie boli... nie mogu oddychać.... znoow... *mdleje* +_+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 2:00 pm
PointZer0 ]Goth bless[ revcat ha! i nawet egoista czasem.... a co! lepiej to dobrze... Akhemm! *spoglada na niego i na zero* ...posty... skracaj posty... Za jedno wykroczenie to ja nie kastruję... I to Ci sie chwali...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Violleta PointZer0 Violleta crying dupa jasnaaaaaa gadam pisze klikam i nic i co? nic nie dalo no i co nadal tak ma byc? ja juznie chceeee.. crying Eeee... co nadal ma tak być ? sweatdrop Witam panią 3nodding witaj chociaz szkoda ze mnie witasz w takim stanie.. *kiwa lapka...* Jak to w takim stanie ? eek Trzy piwa to nie jakiś stan wyjątkowy sweatdrop No chyba ze chodzi o metodę powitania , to już się poprawiam *całuje rączkę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ revcat ha! i nawet egoista czasem.... a co! lepiej to dobrze... Akhemm! *spoglada na niego i na zero* ...posty... skracaj posty... hmm faktycznie nie zauwazylem wybaczcie.... zdazra sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
aaaaaaa!! CUSTOIMIZE ME, CUSTOMIZE ME!!! czemu nikt nmi nie crying powiedzial, ze jest zepsute?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|