|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:45 pm
]Goth bless[ Kitty ShadowCat a gdzie ten Fight Club ... na jakim programie? Chcesz zobaczyc koncowe napisy czy reklame Domestosa? koncowe napisy wolę chociash mogu tesh obejshec reklamy... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:46 pm
Ech , gdzie by się tu jutro zchlać whee
Witam wszystkich w imię nie-wiecznych zmian xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:46 pm
PointZer0 Ech , gdzie by się tu jutro zchlać whee Witam wszystkich w imię nie-wiecznych zmian xd czesc... Ogloszenie: kto mnie podrapie po lewym jaju ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:47 pm
PointZer0 Ech , gdzie by się tu jutro zchlać whee Witam wszystkich w imię nie-wiecznych zmian xd Czesc Zero...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:48 pm
]Goth bless[ PointZer0 Ech , gdzie by się tu jutro zchlać whee Witam wszystkich w imię nie-wiecznych zmian xd Czesc Zero... Hej Kage xd jakieś nowe pracki ? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:48 pm
PointZer0 Ech , gdzie by się tu jutro zchlać whee Witam wszystkich w imię nie-wiecznych zmian xd witam shanownego pana moda *ukłon* moshe się pan czegoś napije? whee *pije fante* *odstawia shklankę* PIJTA FANTA, BADZ BAMBOOCHA xd heart yeeyy... jestem bamboocha heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:49 pm
PointZer0 ]Goth bless[ PointZer0 Ech , gdzie by się tu jutro zchlać whee Witam wszystkich w imię nie-wiecznych zmian xd Czesc Zero... Hej Kage xd jakieś nowe pracki ? :] Raczej nie... zaniedbuje sie ostatnio..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:50 pm
racqel no to napisze po raz drugi, ze czytam wlasnie ksiazke i niedlugo wydam werdykt kto lepszy - Chuck Palahniuk, czy David Fincher... Niedlugo czyli kiedy?? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:50 pm
]Goth bless[ Hej Kage xd jakieś nowe pracki ? :] Raczej nie... zaniedbuje sie ostatnio.. E tam zaniedbuje każdy talent ma swoje dni. Trzeba tylko poczekać aż przyjdzie natchnienie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:51 pm
Ozzwald PointZer0 Ech , gdzie by się tu jutro zchlać whee Witam wszystkich w imię nie-wiecznych zmian xd czesc... Ogloszenie: kto mnie podrapie po lewym jaju ? eek stare xp *wali go z liścia w lewy polik* łap nie mash? sam sie podrap xp *myq za fotel z butelką fanty* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:51 pm
Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Kitty ShadowCat a gdzie ten Fight Club ... na jakim programie? Chcesz zobaczyc koncowe napisy czy reklame Domestosa? koncowe napisy wolę chociash mogu tesh obejshec reklamy... 3nodding sprawdz sobie co stracilas - : Fight Club :
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:52 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:52 pm
Kitty ShadowCat Ozzwald PointZer0 Ech , gdzie by się tu jutro zchlać whee Witam wszystkich w imię nie-wiecznych zmian xd czesc... Ogloszenie: kto mnie podrapie po lewym jaju ? eek stare xp *wali go z liścia w lewy polik* łap nie mash? sam sie podrap xp *myq za fotel z butelką fanty* ninja crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:54 pm
Ozzwald Kitty ShadowCat Ozzwald PointZer0 Ech , gdzie by się tu jutro zchlać whee Witam wszystkich w imię nie-wiecznych zmian xd czesc... Ogloszenie: kto mnie podrapie po lewym jaju ? eek stare xp *wali go z liścia w lewy polik* łap nie mash? sam sie podrap xp *myq za fotel z butelką fanty* ninja crying crying crying eek O.o. *wybiega do Ozzia zza fotela* nie płakaj sad *ociera chusteczką łezki* jush nie będu cię bić 3nodding *klap mu na kolankach* *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|