|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:34 pm
Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Kitty ShadowCat O.o. a jaki film?? ja tesh chce ogladać blaugh Podziemny Krag - juz sie konczy neee... a fajny chociash? dziewczynom sie nie podoba, ale to idealny film 10/10 !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:36 pm
a naszego HAKera dzisiaj nie ma? uuuuuuuuuuuu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:37 pm
Jaswinder a naszego HAKera dzisiaj nie ma? uuuuuuuuuuuu... Heh, pewnie wzial sie za siebie i skasowal dysk na podanym mu IP... xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Jaswinder a naszego HAKera dzisiaj nie ma? uuuuuuuuuuuu... Heh, pewnie wzial sie za siebie i skasowal dysk na podanym mu IP... xd xp raczej nie... siedzi na gg wiec kompa ma pewnie sprawnego... a pozatym pokazal sie dzisaj tutaj na jakies 5 min...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:38 pm
]Goth bless[ Jaswinder a naszego HAKera dzisiaj nie ma? uuuuuuuuuuuu... Heh, pewnie wzial sie za siebie i skasowal dysk na podanym mu IP... xd xp ma sie rozumiec! zhakowal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:39 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Kitty ShadowCat O.o. a jaki film?? ja tesh chce ogladać blaugh Podziemny Krag - juz sie konczy neee... a fajny chociash? dziewczynom sie nie podoba, ale to idealny film 10/10 ! Faktycznie film jest zajebysty xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:40 pm
ukatrupie sie chyba zaraz neutral ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:41 pm
a gdzie ten Fight Club ... na jakim programie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:42 pm
Kiray racqel Kitty ShadowCat ]Goth bless[ Kitty ShadowCat O.o. a jaki film?? ja tesh chce ogladać blaugh Podziemny Krag - juz sie konczy neee... a fajny chociash? dziewczynom sie nie podoba, ale to idealny film 10/10 ! Faktycznie film jest zajebysty xd no to napisze po raz drugi, ze czytam wlasnie ksiazke i niedlugo wydam werdykt kto lepszy - Chuck Palahniuk, czy David Fincher...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:43 pm
Violleta ukatrupie sie chyba zaraz neutral ... nie rob tego.. *wiesza sie jej na nodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:43 pm
Violleta ukatrupie sie chyba zaraz neutral ... *ponownie spoglada na nia ze smutna mina*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 1:45 pm
Kitty ShadowCat a gdzie ten Fight Club ... na jakim programie? Chcesz zobaczyc koncowe napisy czy reklame Domestosa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|