|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:45 pm
lorak No tak a pozniej bedzie "zrub cos z tymi strupami wygladaja tak obrzydliwie" nie ma ja sie Ciebie boje crying xd no dobshe kochanie zostawmy temat pejczow i tym podobnych :* heja Kage xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:46 pm
]Goth bless[ sweet_chii ]Goth bless[ Czesc wszystkim *siada na swoim eleganckim, wiktorianskim fotelu i opiera glowe o rece* Hej, znowu Ci ktos powiedzial, ze masz ladna pupcie? gorzej, probowal mnie rozebrac crying uuu crying A jezeli Ci powiem, ze to w pewnym etapie normalne, to zrozumiesz? a jezeli ci powiem, ze ta osoba sie bawi moimi uczuciami i gowno do mnie czuje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:46 pm
witaj Goth_Bless.. ^^ *podaje lapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:47 pm
Ozzwald sweet_chii ]Goth bless[ Czesc wszystkim *siada na swoim eleganckim, wiktorianskim fotelu i opiera glowe o rece* Hej, znowu Ci ktos powiedzial, ze masz ladna pupcie? gorzej, probowal mnie rozebrac crying uuu crying ja juz tu opisywalem kiedys ze jak mnie pijane panny chcialy gwalcic to wcale sie nie bronilem, a nawet pomagalem... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii a jezeli ci powiem, ze ta osoba sie bawi moimi uczuciami i gowno do mnie czuje? "Milosc jest jak g..... im wieksze tym bardziej smierdzi"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:48 pm
Ozzwald sweet_chii a jezeli ci powiem, ze ta osoba sie bawi moimi uczuciami i gowno do mnie czuje? "Milosc jest jak g..... im wieksze tym bardziej smierdzi" no pocieszyles mnie po prostu ze hej sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:49 pm
sweet_chii Ozzwald sweet_chii a jezeli ci powiem, ze ta osoba sie bawi moimi uczuciami i gowno do mnie czuje? "Milosc jest jak g..... im wieksze tym bardziej smierdzi" no pocieszyles mnie po prostu ze hej sweatdrop ja cie nie pocieszam... ja ci pokazuje na czym bazuje ten swiat...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:49 pm
sweet_chii Ozzwald sweet_chii a jezeli ci powiem, ze ta osoba sie bawi moimi uczuciami i gowno do mnie czuje? "Milosc jest jak g..... im wieksze tym bardziej smierdzi" no pocieszyles mnie po prostu ze hej sweatdrop To po co ciagniesz owe guano dalej? ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:50 pm
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii a jezeli ci powiem, ze ta osoba sie bawi moimi uczuciami i gowno do mnie czuje? "Milosc jest jak g..... im wieksze tym bardziej smierdzi" no pocieszyles mnie po prostu ze hej sweatdrop ja cie nie pocieszam... ja ci pokazuje na czym bazuje ten swiat... Ale niezbyt trafnie... bo nie na tym bazuje... Sama milosc jest piekna, ale to ludzie smierdza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii a jezeli ci powiem, ze ta osoba sie bawi moimi uczuciami i gowno do mnie czuje? "Milosc jest jak g..... im wieksze tym bardziej smierdzi" no pocieszyles mnie po prostu ze hej sweatdrop ja cie nie pocieszam... ja ci pokazuje na czym bazuje ten swiat... trudno, ja wciaz bede wierzyc, ze sa w nim dobre osoby xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
misiu nie plakusiaj bo ja bede smutna sad obiecuje ze nie bedzie pejczy, dobrze kochanie? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald sweet_chii Ozzwald sweet_chii a jezeli ci powiem, ze ta osoba sie bawi moimi uczuciami i gowno do mnie czuje? "Milosc jest jak g..... im wieksze tym bardziej smierdzi" no pocieszyles mnie po prostu ze hej sweatdrop ja cie nie pocieszam... ja ci pokazuje na czym bazuje ten swiat... hmm...milosc? nie wiem co to ^^ ...nie spieszy mi sie do niej ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ide cos o szamaci potem z psem na spacer...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:51 pm
Violleta hmm...milosc? nie wiem co to ^^ ...nie spieszy mi sie do niej ^^ I dobrze, bo ona sama Cie znajdzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|