|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:39 pm
czesc.. do twarzy ci w bieliznie.. choc bez niej tez bylo by wporzo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:39 pm
sweet_chii Illune Lethiel nudzi mi sie xp ... poooomoooooocy xp mi tez xp a mnie nie! cieszcie sie!!! crying witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:40 pm
Lethiel sweet_chii Illune Lethiel nudzi mi sie xp ... poooomoooooocy xp mi tez xp a mnie nie! cieszcie sie!!! crying witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee hej... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:41 pm
sweet_chii Lethiel sweet_chii Illune Lethiel nudzi mi sie xp ... poooomoooooocy xp mi tez xp a mnie nie! cieszcie sie!!! crying witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee hej... sad Ojej...co wy dzisiaj wszyscy tacy smutni? Zycie jest piekne xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:41 pm
Czesc wszystkim *siada na swoim eleganckim, wiktorianskim fotelu i opiera glowe o rece* Hej, znowu Ci ktos powiedzial, ze masz ladna pupcie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:42 pm
a tobie co ? znowu sprawa tego ze faceci ccha tylko sexu ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lorak Setsu nie przypinaj mnie znowu do loska nie wytrzymam kolejnej sesji z pejczami crying nie podobalo ci sie? dobshe, dolacze jeszcze kolczatke ninja i cos jeszcze wymysle ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune sweet_chii Lethiel sweet_chii a mnie nie! cieszcie sie!!! crying witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee hej... sad Ojej...co wy dzisiaj wszyscy tacy smutni? Zycie jest piekne xd heart e tam, zreszta ja zawsze jestem smutna, usmiechne sie jak zdobede doktorat w jakiejs dziedzinie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:43 pm
]Goth bless[ Czesc wszystkim *siada na swoim eleganckim, wiktorianskim fotelu i opiera glowe o rece* Cześć! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
No tak a pozniej bedzie "zrub cos z tymi strupami wygladaja tak obrzydliwie" nie ma ja sie Ciebie boje crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:44 pm
]Goth bless[ Czesc wszystkim *siada na swoim eleganckim, wiktorianskim fotelu i opiera glowe o rece* Hej, znowu Ci ktos powiedzial, ze masz ladna pupcie? gorzej, probowal mnie rozebrac crying uuu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:44 pm
O.o .. cio sie dzieje sad ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:45 pm
sweet_chii ]Goth bless[ Czesc wszystkim *siada na swoim eleganckim, wiktorianskim fotelu i opiera glowe o rece* Hej, znowu Ci ktos powiedzial, ze masz ladna pupcie? gorzej, probowal mnie rozebrac crying uuu crying ja juz tu opisywalem kiedys ze jak mnie pijane panny chcialy gwalcic to wcale sie nie bronilem, a nawet pomagalem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:45 pm
sweet_chii ]Goth bless[ Czesc wszystkim *siada na swoim eleganckim, wiktorianskim fotelu i opiera glowe o rece* Hej, znowu Ci ktos powiedzial, ze masz ladna pupcie? gorzej, probowal mnie rozebrac crying uuu crying A jezeli Ci powiem, ze to w pewnym etapie normalne, to zrozumiesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|