|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:33 pm
Dobra ja juz nic nie mowie bo wyjdzie ze lubie sie przebierac w damskie lachy jak nikt nie patrzy... czy ja to powiedzialem na glos... ups wydalo sie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
lorak Bee sweatdrop skojarzylo mi sie w druga strone... sweatdrop Jezeli o to chodzi to z nie kryta przyjemnoscia przeciez jakos placic mi musi scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream grabisz sobie stare whee hehehehehehehe w neidziele inaczej zaspiewasz blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:34 pm
Jaswinder wr󣩦#322;am... 3nodding witaj Jas 4laugh *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lorak Dobra ja juz nic nie mowie bo wyjdzie ze lubie sie przebierac w damskie lachy jak nikt nie patrzy... czy ja to powiedzialem na glos... ups wydalo sie crying a skad ci przyszlo do glowy przebieranie sie w damskie ciuszki ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
lorak Dobra ja juz nic nie mowie bo wyjdzie ze lubie sie przebierac w damskie lachy jak nikt nie patrzy... czy ja to powiedzialem na glos... ups wydalo sie crying xd No to juz wszystko o tobie wiemy, na urodziny kupie ci stanik okej ?! ... Ale nie martw sie Dest tez to robi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:35 pm
Setsu nie przypinaj mnie znowu do loska nie wytrzymam kolejnej sesji z pejczami crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw lorak Bee sweatdrop skojarzylo mi sie w druga strone... sweatdrop Jezeli o to chodzi to z nie kryta przyjemnoscia przeciez jakos placic mi musi scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream scream grabisz sobie stare whee hehehehehehehe w neidziele inaczej zaspiewasz blaugh whee jak go polachoczesz jak trzeba to zaspiewa, ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nudzi mi sie xp ... poooomoooooocy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:36 pm
Lethiel nudzi mi sie xp ... poooomoooooocy xp to kleknij na srodku pokoju i mow "Oooo" az ktos nie wykorzysta sytuacji...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:37 pm
Lethiel nudzi mi sie xp ... poooomoooooocy xp mi tez xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:38 pm
Ozzwald Lethiel nudzi mi sie xp ... poooomoooooocy xp to kleknij na srodku pokoju i mow "Oooo" az ktos nie wykorzysta sytuacji... dziwne masz pomysly xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Illune Lethiel nudzi mi sie xp ... poooomoooooocy xp mi tez xp a mnie nie! cieszcie sie!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Lethiel nudzi mi sie xp ... poooomoooooocy xp to kleknij na srodku pokoju i mow "Oooo" az ktos nie wykorzysta sytuacji... nu.. to noodne xd *wlazi na szafe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|