|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:25 pm
|
|
|
|
|
|
|
lorak Bee no nie bardzo, wiesz chyba bym mial opory... przeciez to twoja dziewczyna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lorak Nie ma sprawy moja piekna przeciez wiesz ze zawsze mozesz polegac na swoim misaku. Przeciez wiesz ze Ci pozmywam posprzatam poprasuje i ugotuje cos dobrego. xd wiem xd (mhrrrrru pizza heart ) i jestes misiaty wink :* Vi, co sie stalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:26 pm
Ozzwald Violleta Ozzwald no usmiechamy sie... no juz... a dostane buzi? blaugh xd *cmok w polik* biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:27 pm
BeeWolf_san lorak Bee no nie bardzo, wiesz chyba bym mial opory... przeciez to twoja dziewczyna. podejrzana sprawa... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san lorak Bee no nie bardzo, wiesz chyba bym mial opory... przeciez to twoja dziewczyna. nie zrozumieliscie sie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bee sweatdrop skojarzylo mi sie w druga strone... sweatdrop
Jezeli o to chodzi to z nie kryta przyjemnoscia przeciez jakos placic mi musi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:28 pm
O_o ... pink link whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:29 pm
Setsuna Dragonclaw lorak Nie ma sprawy moja piekna przeciez wiesz ze zawsze mozesz polegac na swoim misaku. Przeciez wiesz ze Ci pozmywam posprzatam poprasuje i ugotuje cos dobrego. xd wiem xd (mhrrrrru pizza heart ) i jestes misiaty wink :* Vi, co sie stalo? aaj ...w sumie to juz nic..ale ogolnie to mi sie zwiazek psuje neutral ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:29 pm
Setsuna Dragonclaw BeeWolf_san lorak Bee no nie bardzo, wiesz chyba bym mial opory... przeciez to twoja dziewczyna. nie zrozumieliscie sie ninja no niebardzo, ozzy ma racje to podejrzane....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:30 pm
Bee troche nie zajarzylem wiesz za duzo denaturatu pije i mam juz muzg wypalony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:31 pm
lorak Bee sweatdrop skojarzylo mi sie w druga strone... sweatdrop Jezeli o to chodzi to z nie kryta przyjemnoscia przeciez jakos placic mi musi Aha skojarzyło sie ....a czemu tak !?!?! ... to jest podejrzane.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
lorak Bee troche nie zajarzylem wiesz za duzo denaturatu pije i mam juz muzg wypalony HAHA dobra dobra nie poznaje kolegi. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san lorak Bee sweatdrop skojarzylo mi sie w druga strone... sweatdrop Jezeli o to chodzi to z nie kryta przyjemnoscia przeciez jakos placic mi musi Aha skojarzyło sie ....a czemu tak !?!?! ... to jest podejrzane. Ale go meczycie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|