|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:17 pm
lorak No hej kochanie domokun heart domokun Kocham Cie i sie stesknilem za swoja wiedzmatesknilam za Toba draniu crying brakuje mi Ciebie crying przyyyyyyyyyyjeeeeeeeeedz crying blaugh > crying
kochanie dzieki jeszcze raz za pomysl i pomoc :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aaaaaaaa a ja myslalem ze miales na mysli cos zupelnie innego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald lorak Ozz to nie bylo zbyt mile alew mi tylko chodzilo o to ze profil nie dziala... Kolejna złota myśl "no i "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:18 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:18 pm
lorak Aaaaaaaa a ja myslalem ze miales na mysli cos zupelnie innego az tak zlym czlowiekiem nie jestem... aczkolwiek jestem zly, ale troche w mniejszym stopniu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:19 pm
Nie ma sprawy moja piekna przeciez wiesz ze zawsze mozesz polegac na swoim misaku. Przeciez wiesz ze Ci pozmywam posprzatam poprasuje i ugotuje cos dobrego. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:20 pm
Ozzwald lorak Aaaaaaaa a ja myslalem ze miales na mysli cos zupelnie innego az tak zlym czlowiekiem nie jestem... aczkolwiek jestem zly, ale troche w mniejszym stopniu... a nawet jesli...no spoko eehz xp a moze i masz Ozzy racje..aaj dobra znow to sie we mnie budzi..sorry..*wypluwa to co wczesniej powiedziala pfufufuffuu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:20 pm
Violleta nie badz smutna no spox na luz wrzuc domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:21 pm
lorak Nie ma sprawy moja piekna przeciez wiesz ze zawsze mozesz polegac na swoim misaku. Przeciez wiesz ze Ci pozmywam posprzatam poprasuje i ugotuje cos dobrego. xd a wylopoczesz sakfe ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:22 pm
no usmiechamy sie... no juz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:23 pm
lorak Violleta nie badz smutna no spox na luz wrzuc domokun eeh no luz....ee niech cos zrobia z tym editem chce sie przebrac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san lorak Nie ma sprawy moja piekna przeciez wiesz ze zawsze mozesz polegac na swoim misaku. Przeciez wiesz ze Ci pozmywam posprzatam poprasuje i ugotuje cos dobrego. xd a wylopoczesz sakfe ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald no usmiechamy sie... no juz... a dostane buzi? blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:24 pm
Bee no nie bardzo, wiesz chyba bym mial opory...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:24 pm
Violleta Ozzwald no usmiechamy sie... no juz... a dostane buzi? blaugh xd *cmok w polik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|