|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:57 am
hejhej...... gdzie bylas jak cie nie bylo........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:59 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lethiel mrrruuuuaaaa..... posharte 4laugh mniaaam whee heart pochlonelam cale poodelko lodoow troskawkowych 4laugh xd 4laugh ja nie toleruje owocowych lodow...... chyba ze sa cytrynowe.......... 3nodding mmmm.. cytrynowe whee cytrynowe i trooskawkowe xd .. takie sa moje ulubione blaugh 3nodding ale bardziej lubiu trooskawkowe.. tylko wlasnie te zielonej boodki heart whee .. mniaaaaaam !!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc... biggrin Bee ty juz mozesz sie kochac z 10zł, banknot kladziesz na dloni, a potem wiesz... "jest miso nie ma misa"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:00 pm
Ibris opcy Ibris Kuzwa, jednak jestem glupia :/ Uczciwosc na tym swiecie nie istnieje, a nawet jesi sa juz tacy ludzie, to zawsze ich ktos wykiwa... Moje 18k prawdopodobnie poszlo sie kochac stressed a co??? rysunek? Ygh... nie. Goti Clips... Tzn. nie jestem pewna, jak to fukncjonuje. Majac je na sobie, sprzedalam je w markecie. Ale one dalej byly na mojej glowie, chociaz iventory ich nie pokazywalo [o tym dowiedzialam sie pozniej]. No i glupia wyslalam z powrotem kase tej dziewczynie, ktora je kupila... a teraz widze jej avka bez zadnych ubranek na sobie i no... i tak mi sie jakos wydaje, ze nie juz nie odzyskam tej kasy... a Goti Clips zostana mi na glowie. W iventory ich nie ma. ale moze jednak ona bedzie tak uczciwa jak Ty i jak znajdzie spineczki w swoim inventory to odesle Ci pieniazki z powrotem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:00 pm
Witam wszystkich gildiowiczow smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:01 pm
lorak Witam wszystkich gildiowiczow smile ...Ave! ... ...(czy Wy też nie możecie normalnie zapisać avka?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:01 pm
lorak Witam wszystkich gildiowiczow smile witaj whee *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:02 pm
Omega Sun ale moze jednak ona bedzie tak uczciwa jak Ty i jak znajdzie spineczki w swoim inventory to odesle Ci pieniazki z powrotem 3nodding Jak bozie kocham, watpie w to... Zalozy nowe konto, ma tam wszystkie swoje rzeczy +moje 18k... whee Jestem glupia. *gdzies w tle plonie jeszcze ostatnie swiatelko nadziei* Hey Lorak...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:03 pm
opcy hejhej...... gdzie bylas jak cie nie bylo........ hih... wshędzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:03 pm
Ja- Yosei lorak Witam wszystkich gildiowiczow smile ...Ave! ... ...(czy Wy też nie możecie normalnie zapisać avka?) niom sad witaj Yoseiq maj ajdolq xd *przytuuuuuuuuul* spieewaj mi spieeeewaj !!! *skacze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:04 pm
...dobra ...bo biola się sama nie nauczy ...ja lece ...jak tu wrócę jutro to mam nadzieje, że wreszcie bede mógł się ubrać ...(dobrze, że jest względnie ciepło i nie musze marznąć xd ) ...to trzymajcie się ludzie (i opcy też się trzymaj wink ) ...Sayonara ... ninja >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:04 pm
Ibris Omega Sun ale moze jednak ona bedzie tak uczciwa jak Ty i jak znajdzie spineczki w swoim inventory to odesle Ci pieniazki z powrotem 3nodding Jak bozie kocham, watpie w to... Zalozy nowe konto, ma tam wszystkie swoje rzeczy +moje 18k... whee Jestem glupia. *gdzies w tle plonie jeszcze ostatnie swiatelko nadziei* Hey Lorak... to opiszesz wszystko dokladnie modom i napewno wyjasnia sprawe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 12:05 pm