|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:14 am
Omega Sun BeeWolf_san wlasnie na ogol sie dajesz. wcale nie crying no wlasnie ze tak :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:17 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san wlasnie na ogol sie dajesz. wcale nie crying no wlasnie ze tak :* trza byc twardym a nie mietkim... albo miec wszystko w pupie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:17 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san wlasnie na ogol sie dajesz. wcale nie crying no wlasnie ze tak :* nie nie nie .. i nie kloc sie ze mna wink :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:21 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:23 am
Omega Sun BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san wlasnie na ogol sie dajesz. wcale nie crying no wlasnie ze tak :* nie nie nie .. i nie kloc sie ze mna wink :* no ale ja wiem swoje i wiem ze sie nie przyznasz, Ozzy ma racje trzeba być twardym :] ... Jaś ...e no wporzo biggrin domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:23 am
mam pomysła na Bee... *zaszywa się w pracowni graficznej* domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:24 am
Jaswinder mam pomysła na Bee... *zaszywa się w pracowni graficznej* domokun ja sie pozniej zaszyje.. bo matka mi browary kupila.. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:25 am
Jaswinder mam pomysła na Bee... *zaszywa się w pracowni graficznej* domokun hura hura podskakuje ucieszony, a jak masz na mnie pomysła to ci podam adres okej ?! i weź kolerzanki. !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:26 am
BeeWolf_san Jaswinder mam pomysła na Bee... *zaszywa się w pracowni graficznej* domokun hura hura podskakuje ucieszony, a jak masz na mnie pomysła to ci podam adres okej ?! i weź kolerzanki. ! stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:27 am
Omega Sun BeeWolf_san Jaswinder mam pomysła na Bee... *zaszywa się w pracowni graficznej* domokun hura hura podskakuje ucieszony, a jak masz na mnie pomysła to ci podam adres okej ?! i weź kolerzanki. ! stare co taka minka, przecież mowie zeby sama nie wpadała, ... mysle o innych ::*:*:*:*:*:* .... no juz juz :*:*: rozchmurz sie kotku:*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:28 am
BeeWolf_san Omega Sun BeeWolf_san Jaswinder mam pomysła na Bee... *zaszywa się w pracowni graficznej* domokun hura hura podskakuje ucieszony, a jak masz na mnie pomysła to ci podam adres okej ?! i weź kolerzanki. ! stare co taka minka, przecież mowie zeby sama nie wpadała, ... mysle o innych ::*:*:*:*:*:* .... no juz juz :*:*: rozchmurz sie kotku:* no wlasnie kolezanki moga u mnie przenocowac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:30 am
cos mi sie na gildi zawiesilo xp ... ninja tajniacki powroot ninja whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:30 am
Ozzwald no wlasnie kolezanki moga u mnie przenocowac... hehe ... dobre dobre biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 11:31 am
BeeWolf_san co taka minka, przecież mowie zeby sama nie wpadała, ... mysle o innych ::*:*:*:*:*:* .... no juz juz :*:*: rozchmurz sie kotku:* za mloda jest na wpadanie blaugh i nie zaczepiaj dziewczyn bo jestem zazdrosna wink :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|