|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:45 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:45 am
kropka EJ, POKNIJCIE DELIKATNIE GŁOWĄ W KLAWISZE I ZOBACZCIE CO WYJDZIE?? pierwsza ja: ygth gtfr xd xd xd jak fajnie !!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:46 am
YumiTao racqel Queens of the Stone Age - Lullabies to paralyze "In My Head" hey dupeczka xd widze zlodziei powiedzonek ! lece jesc, wroce pozno... paps !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:46 am
Lethiel kropka EJ, POKNIJCIE DELIKATNIE GŁOWĄ W KLAWISZE I ZOBACZCIE CO WYJDZIE?? pierwsza ja: ygth gtfr xd xd xd jak fajnie !!! xd wiem ze fajnie... ja tak rozmawiam z ludzmi na gg biggrin hgyu7j
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:47 am
kropka Lethiel kropka EJ, POKNIJCIE DELIKATNIE GŁOWĄ W KLAWISZE I ZOBACZCIE CO WYJDZIE?? pierwsza ja: ygth gtfr xd xd xd jak fajnie !!! xd wiem ze fajnie... ja tak rozmawiam z ludzmi na gg biggrin hgyu7j y76y76 to boli xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:47 am
racqel YumiTao racqel Queens of the Stone Age - Lullabies to paralyze "In My Head" hey dupeczka xd widze zlodziei powiedzonek ! lece jesc, wroce pozno... paps ! smacznego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:48 am
kropka Lethiel kropka EJ, POKNIJCIE DELIKATNIE GŁOWĄ W KLAWISZE I ZOBACZCIE CO WYJDZIE?? pierwsza ja: ygth gtfr xd xd xd jak fajnie !!! xd wiem ze fajnie... ja tak rozmawiam z ludzmi na gg biggrin hgyu7j hjhjn zajebiscie a nic glupszego ci do głowy nie przyszło ?? np pukanie tylkiem w klajte ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:49 am
YumiTao kropka Lethiel kropka EJ, POKNIJCIE DELIKATNIE GŁOWĄ W KLAWISZE I ZOBACZCIE CO WYJDZIE?? pierwsza ja: ygth gtfr xd xd xd jak fajnie !!! xd wiem ze fajnie... ja tak rozmawiam z ludzmi na gg biggrin hgyu7j y76y76 to boli xd dovnie, bo to sie delikatnie robi ytg67
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:49 am
YumiTao kropka Lethiel kropka EJ, POKNIJCIE DELIKATNIE GŁOWĄ W KLAWISZE I ZOBACZCIE CO WYJDZIE?? pierwsza ja: ygth gtfr xd xd xd jak fajnie !!! xd wiem ze fajnie... ja tak rozmawiam z ludzmi na gg biggrin hgyu7j y76y76 to boli xd to pookaj lekko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:51 am
BeeWolf_san hjhjn zajebiscie a nic glupszego ci do głowy nie przyszło ?? np pukanie tylkiem w klajte ? mozemy pukac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:51 am
BeeWolf_san hjhjn zajebiscie a nic glupszego ci do głowy nie przyszło ?? np pukanie tylkiem w klajte ? *skok na Bee* 4laugh witaj !!! whee *przytuuuuul* blaugh biustem w klawiatoore !!! xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:52 am
kropka BeeWolf_san hjhjn zajebiscie a nic glupszego ci do głowy nie przyszło ?? np pukanie tylkiem w klajte ? mozemy pukac biggrin pukać mozemy si... tzn zawsze mozemy wink ... Lethiel a to "fdsn" .. zgadnij czym wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:52 am
BeeWolf_san kropka Lethiel kropka EJ, POKNIJCIE DELIKATNIE GŁOWĄ W KLAWISZE I ZOBACZCIE CO WYJDZIE?? pierwsza ja: ygth gtfr xd xd xd jak fajnie !!! xd wiem ze fajnie... ja tak rozmawiam z ludzmi na gg biggrin hgyu7j hjhjn zajebiscie a nic glupszego ci do głowy nie przyszło ?? np pukanie tylkiem w klajte ? probowałm ale sie nie da sad xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:53 am
BeeWolf_san kropka BeeWolf_san hjhjn zajebiscie a nic glupszego ci do głowy nie przyszło ?? np pukanie tylkiem w klajte ? mozemy pukac biggrin pukać mozemy si... tzn zawsze mozemy wink ... Lethiel a to "fdsn" .. zgadnij czym wink xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:53 am
YumiTao BeeWolf_san kropka Lethiel kropka EJ, POKNIJCIE DELIKATNIE GŁOWĄ W KLAWISZE I ZOBACZCIE CO WYJDZIE?? pierwsza ja: ygth gtfr xd xd xd jak fajnie !!! xd wiem ze fajnie... ja tak rozmawiam z ludzmi na gg biggrin hgyu7j hjhjn zajebiscie a nic glupszego ci do głowy nie przyszło ?? np pukanie tylkiem w klajte ? probowałm ale sie nie da sad xd xd haha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|