|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:33 am
*spiewa sobie* i drink till i'm drunk...... and i smoke till im senseless......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:34 am
YumiTao kropka YumiTao Lethiel witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* a no witaj Leth...*przytul* widze ze wszytskich dzisiaj gdzies poniosło i jestemy same + opcy człowiek xd ekhem ninja przeoczyłam cie blaugh wybacz ^ ^ kiedys ci sie odwdzęcze xd co porabiacie? co proponujecie? smile ja rzucilam zeszytem z gegry i wlazłam na kompa xp domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:35 am
opcy *spiewa sobie* i drink till i'm drunk...... and i smoke till im senseless......nie znaju... Now Playing : Guano Apes - You can't stop me heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:35 am
kropka kiedys ci sie odwdzęcze xd co porabiacie? co proponujecie? smile ja rzucilam zeszytem z gegry i wlazłam na kompa xp domokun ooo... to mamy cos wspoolnego xd *patrzy na rozbity globoos pod sciana w ktoorej widać dzioore*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:36 am
YumiTao opcy *spiewa sobie* i drink till i'm drunk...... and i smoke till im senseless......nie znaju... Now Playing : Guano Apes - You can't stop me heart to bylo:Tricky [Maxinquaye #02] Ponderosa [3:30] teraz leci nastepny kawalek z tej plyty "Black Steel" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:37 am
YumiTao opcy *spiewa sobie* i drink till i'm drunk...... and i smoke till im senseless......nie znaju... Now Playing : Guano Apes - You can't stop me heart uh.. eme... redface xd now playing: Brian Adams - When You Really Love A Woman whee whee heart whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:37 am
Lethiel kropka kiedys ci sie odwdzęcze xd co porabiacie? co proponujecie? smile ja rzucilam zeszytem z gegry i wlazłam na kompa xp domokun ooo... to mamy cos wspoolnego xd *patrzy na rozbity globoos pod sciana w ktoorej widać dzioore* NO dajcie spokoj.. takie glupoty sie nam kazą uczyć że szok stressed ja juz chce studia biggrin domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:40 am
Queens of the Stone Age - Lullabies to paralyze "In My Head"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:41 am
kropka Lethiel kropka kiedys ci sie odwdzęcze xd co porabiacie? co proponujecie? smile ja rzucilam zeszytem z gegry i wlazłam na kompa xp domokun ooo... to mamy cos wspoolnego xd *patrzy na rozbity globoos pod sciana w ktoorej widać dzioore* NO dajcie spokoj.. takie glupoty sie nam kazą uczyć że szok stressed ja juz chce studia biggrin domokun heart kropa waliłas ostatnio w cos głowa ? sweatdrop xd studia ty sie popukaj w głowe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:42 am
racqel Queens of the Stone Age - Lullabies to paralyze "In My Head" hey dupeczka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:43 am
EJ, POKNIJCIE DELIKATNIE GŁOWĄ W KLAWISZE I ZOBACZCIE CO WYJDZIE?? pierwsza ja:
ygth
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:44 am
racqel Queens of the Stone Age - Lullabies to paralyze "In My Head" witaj 4laugh *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
YumiTao racqel Queens of the Stone Age - Lullabies to paralyze "In My Head" hey dupeczka xd chyba ci sie udzielila to co Gosiakowi xd oi! Rac!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka EJ, POKNIJCIE DELIKATNIE GŁOWĄ W KLAWISZE I ZOBACZCIE CO WYJDZIE?? pierwsza ja: ygth masz autyzm stare xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:45 am
opcy YumiTao racqel Queens of the Stone Age - Lullabies to paralyze "In My Head" hey dupeczka xd chyba ci sie udzielila to co Gosiakowi xd oi! Rac! nie zaprzeczaj tobie tez xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|