|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 9:51 am
opcy ]Goth bless[ witam wszystkich.. *siada na swoim starym wiktorianskim fotelu i opuszcza glowe na dol* *macha do niego przyjaznie mackami* oi! *wszystko ochlapuje sluzem* *czaslania sie czapką* ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 9:51 am
opcy Delein opcy no i jak tu nie mowic ze jestes dzika samica?!?!! wink Tak...jestem spaczona... I to przez kogo? Przez facetów! No! nie prawda!! to wszystko wina przedmiotowego traktowania Wielkich Przedwiecznych  Oooo nie, to karygodnie jest! Niech uderzy w nich gniew Kozy!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 9:53 am
]Goth bless[ Mam silne bole glowy.. przespalem prawie caly dzien.. nic mi sie nie chce :/ zatoki? ,migrena czy co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 9:54 am
Delein opcy nie prawda!! to wszystko wina przedmiotowego traktowania Wielkich Przedwiecznych  Oooo nie, to karygodnie jest! Niech uderzy w nich gniew Kozy! Iah! SHUB-NIGGURATH! ZARIATNATMIX, JANNA, ETITNAMUS, HAYRAS, FABELLERON, FUBENTRONTY, BRAZO, TABRASOL, NISA, VARF-SHUB-NIGGURATH ! GABOTS MEMBROT!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 9:58 am
opcy Iah! SHUB-NIGGURATH! ZARIATNATMIX, JANNA, ETITNAMUS, HAYRAS, FABELLERON, FUBENTRONTY, BRAZO, TABRASOL, NISA, VARF-SHUB-NIGGURATH ! GABOTS MEMBROT! I' narr en gothrim glinuva niun I'anor! *spluwa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:03 am
Delein opcy Iah! SHUB-NIGGURATH! ZARIATNATMIX, JANNA, ETITNAMUS, HAYRAS, FABELLERON, FUBENTRONTY, BRAZO, TABRASOL, NISA, VARF-SHUB-NIGGURATH ! GABOTS MEMBROT! I' narr en gothrim glinuva niun I'anor! *spluwa* *macha mackami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:06 am
opcy Delein opcy Iah! SHUB-NIGGURATH! ZARIATNATMIX, JANNA, ETITNAMUS, HAYRAS, FABELLERON, FUBENTRONTY, BRAZO, TABRASOL, NISA, VARF-SHUB-NIGGURATH ! GABOTS MEMBROT! I' narr en gothrim glinuva niun I'anor! *spluwa* *macha mackami* *^^* *merda ogonem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:08 am
Delein opcy Delein opcy Iah! SHUB-NIGGURATH! ZARIATNATMIX, JANNA, ETITNAMUS, HAYRAS, FABELLERON, FUBENTRONTY, BRAZO, TABRASOL, NISA, VARF-SHUB-NIGGURATH ! GABOTS MEMBROT! I' narr en gothrim glinuva niun I'anor! *spluwa* *macha mackami* *^^* *merda ogonem* chyba wystraszylismy Lethi................ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:10 am
opcy chyba wystraszylismy Lethi................ wink *ekchem* Nie no powinna się już przyzwyczaić do dziwnych odłosów...macek...śluzu...wykrzyknień w bliżej niezydentifikowanych językach... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:11 am
Delein opcy chyba wystraszylismy Lethi................ wink *ekchem* Nie no powinna się już przyzwyczaić do dziwnych odłosów...macek...śluzu...wykrzyknień w bliżej niezydentifikowanych językach... blaugh no wlasnie...... bardzo mnie zdziwila........ przeciez to bylo tylko zwykle przywolywanie Shub-Niggurath Czarnej Kozy z Lasów z Tysiącem Młodych! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:14 am
opcy Delein opcy chyba wystraszylismy Lethi................ wink *ekchem* Nie no powinna się już przyzwyczaić do dziwnych odłosów...macek...śluzu...wykrzyknień w bliżej niezydentifikowanych językach... blaugh no wlasnie...... bardzo mnie zdziwila przeciez to bylo tylko zwykle przywolywanie Shub-Niggurath Czarnej Kozy z Lasów z Tysiącem Młodych! xd No ja nie wiem co w tym wszystkim jest dziwnego blaugh Paranoicy sami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:17 am
Delein No ja nie wiem co w tym wszystkim jest dziwnego blaugh Paranoicy sami xd taaaaaaaaa..... trzeba uwazac....... ninja !!!PARANOICY NAS OBSERWUJĄ!!! ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 10:18 am
opcy Delein No ja nie wiem co w tym wszystkim jest dziwnego blaugh Paranoicy sami xd taaaaaaaaa..... trzeba uwazac....... ninja !!!PARANOICY NAS OBSERWUJĄ!!! ninja *chowa się za Opcym* ninja A niech któryś podejdzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|