|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 8:52 am
Ozzwald Miho_14 Lethiel globus niczym xd geografia wszystkim !!!!!! scream domokun xd *przytuuuuuul* witaj whee a fe! geografia- moja szkolna zmora wraz z biola i historiaa ja lubilem biologie w szkole... A ja muszę lubić, bo maturka za rok xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miho_14 Lethiel globus niczym xd geografia wszystkim !!!!!! scream domokun xd *przytuuuuuul* witaj whee a fe! geografia- moja szkolna zmora wraz z biola i historianie no.. geografia jako przedmiot jakos przejdzie ale matoora z geografi O_o ... argh.. miala byc latwa.. nio i niby byla.. ale najwyrazniej za gloopia jestem.. ech.. stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Miho_14 Lethiel globus niczym xd geografia wszystkim !!!!!! scream domokun xd *przytuuuuuul* witaj whee a fe! geografia- moja szkolna zmora wraz z biola i historiaa ja lubilem biologie w szkole... biologia jest jeszcze najmniejszym zlem z tej trojki. w sumie.... to moze nawet ujdzie w tloku... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 8:53 am
laaa ja tez kcem jechac na concert crying a ty kobieto w koncu jedziesz czy nie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 8:54 am
Lethiel nie no.. geografia jako przedmiot jakos przejdzie ale matoora z geografi O_o ... argh.. miala byc latwa.. nio i niby byla.. ale najwyrazniej za gloopia jestem.. ech.. stressed u nas jak halubica zacznie pytac z gegry to czlowieka szlag bierze domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 8:55 am
Miho_14 Lethiel nie no.. geografia jako przedmiot jakos przejdzie ale matoora z geografi O_o ... argh.. miala byc latwa.. nio i niby byla.. ale najwyrazniej za gloopia jestem.. ech.. stressed u nas jak halubica zacznie pytac z gegry to czlowieka szlag bierze domokun bo jest wstretna i pyta hurtem domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 8:56 am
nio ale naszczescie to byla ostatnia matoora !! 4laugh *podskakooje* wreszcie wakaaaaaaaacje 4laugh whee ninja .. o ile zdałam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 8:57 am
Marlly laaa ja tez kcem jechac na concert crying a ty kobieto w koncu jedziesz czy nie stare ja? oczywiscie ze jade.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 8:59 am
Lethiel nio ale naszczescie to byla ostatnia matoora !! 4laugh *podskakooje* wreszcie wakaaaaaaaacje 4laugh whee ninja .. o ile zdałam xp dokladnie..ja sie boje matmy...to znaczy wyniku neutral ehz..no ale wakacje juz sa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 8:59 am
Miho_14 Marlly laaa ja tez kcem jechac na concert crying a ty kobieto w koncu jedziesz czy nie stare ja? oczywiscie ze jade. a mash juz bilet??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 9:00 am
Violleta Lethiel nio ale naszczescie to byla ostatnia matoora !! 4laugh *podskakooje* wreszcie wakaaaaaaaacje 4laugh whee ninja .. o ile zdałam xp dokladnie..ja sie boje matmy...to znaczy wyniku neutral ehz..no ale wakacje juz sa xd waaaakaaacje !!! 4laugh jejq.. czooje sie .. O_o .. woolna xd !!! nie ma szkoły .. jush nie bedzie xd ... nie mam matoor.. o ile zdalam.. woolnosć heart domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 9:00 am
Violleta Lethiel nio ale naszczescie to byla ostatnia matoora !! 4laugh *podskakooje* wreszcie wakaaaaaaaacje 4laugh whee ninja .. o ile zdałam xp dokladnie..ja sie boje matmy...to znaczy wyniku neutral ehz..no ale wakacje juz sa xd kto ma to ma wakacje... ja jeszcze do szkoly chodze domokun scream blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 9:01 am
Marlly Miho_14 Marlly laaa ja tez kcem jechac na concert crying a ty kobieto w koncu jedziesz czy nie stare ja? oczywiscie ze jade. a mash juz bilet?? juz zdazyl sie zakurzyc. kupilam od pana marka 2. dla mnie i dla arcika. bo u niego w robocie o 2 za duzo zamowili xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 9:01 am
Marlly Violleta Lethiel nio ale naszczescie to byla ostatnia matoora !! 4laugh *podskakooje* wreszcie wakaaaaaaaacje 4laugh whee ninja .. o ile zdałam xp dokladnie..ja sie boje matmy...to znaczy wyniku neutral ehz..no ale wakacje juz sa xd kto ma to ma wakacje... ja jeszcze do szkoly chodze domokun scream blaugh i cieszsie pooki mozesz wink ... potem przylezie ..matoooora O_o ... milo cie poznac blaugh whee Lethi jestem smile *przytuuuuuuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 9:02 am
Lethiel waaaakaaacje !!! 4laugh jejq.. czooje sie .. O_o .. woolna xd !!! nie ma szkoły .. jush nie bedzie xd ... nie mam matoor.. o ile zdalam.. woolnosć heart domokun heart spokojnie sliczna blaugh a moze wpadne do Ciebie blaugh wink hihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|