|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:28 am
Aidanna no ale wyszedl z ukrycia... grzeczny piesek--> kukus chcesz w łeb, małolato? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:29 am
Vykk FeaRan dziendorby XD ktos mnie tu wolal, jestem wiec smile hejka whee ...ciekawe kto bo to nie bylem ja blaugh a taki jeden :> nie no, Addik zaprostescil, ze sie na HP nie pojawiam, to przyszlam.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:30 am
Kukus Aidanna no ale wyszedl z ukrycia... grzeczny piesek--> kukus chcesz w łeb, małolato? scream a co... sprobuj tylko 3nodding widzisz jak to milo jak tak sie do kogos mowi stare lepiej nie zadzieraj ze mna!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:31 am
Kiray Kukus Kiray Siema Jakich egzaminow? wyniki z matury? juz? yhy... *idzie wyprać gacie z resztek popuszczonej "odwagi"* blaugh blaugh A ja spadam i dzisiaj mnie tu juz chyba nie zobaczycie no chyba ze bardzo pozno...po dobranocce Narqa all narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:32 am
Aidanna Kukus Aidanna no ale wyszedl z ukrycia... grzeczny piesek--> kukus chcesz w łeb, małolato? scream a co... sprobuj tylko 3nodding widzisz jak to milo jak tak sie do kogos mowi stare lepiej nie zadzieraj ze mna!!! to nie bylo rozsadne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:34 am
Ozzwald Aidanna Kukus Aidanna no ale wyszedl z ukrycia... grzeczny piesek--> kukus chcesz w łeb, małolato? scream a co... sprobuj tylko 3nodding widzisz jak to milo jak tak sie do kogos mowi stare lepiej nie zadzieraj ze mna!!! to nie bylo rozsadne... a co... niepozwole soe tak traktowac... to on lepiej niech uwaza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:36 am
w sumie to przyszlam na moment na Gaie, wytegeszam sie juz z forum..dowidzenia panstwu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:36 am
*dalej siedzac na ozzim mysli co by z nim zrobic* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:37 am
FeaRan w sumie to przyszlam na moment na Gaie, wytegeszam sie juz z forum..dowidzenia panstwu paa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
FeaRan w sumie to przyszlam na moment na Gaie, wytegeszam sie juz z forum..dowidzenia panstwu papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna *dalej siedzac na ozzim mysli co by z nim zrobic* xd no wiec co zroisz ze mna ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:38 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:39 am
Ozzwald Aidanna *dalej siedzac na ozzim mysli co by z nim zrobic* xd no wiec co zroisz ze mna ? hmm... hmmmmmmmm.... zetne ci wlosy!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:41 am
Aidanna Ozzwald Aidanna *dalej siedzac na ozzim mysli co by z nim zrobic* xd no wiec co zroisz ze mna ? hmm... hmmmmmmmm.... zetne ci wlosy!!! ja proponuje kolczyk w jezorku xd albo ewenutalnie w brwi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:41 am
YumiTao Aidanna Ozzwald Aidanna *dalej siedzac na ozzim mysli co by z nim zrobic* xd no wiec co zroisz ze mna ? hmm... hmmmmmmmm.... zetne ci wlosy!!! ja proponuje kolczyk w jezorku xd albo ewenutalnie w brwi blaugh moze byc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|