|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:14 am
Aidanna a ty sie nieodzywaj... *chowa sie za fotel i pochwili rzuca na ozziego* xd heart *upada na ziemie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:15 am
Ozzwald Addik ok ... jja jush muszem spadac ... *pakuje sie do lodoofki i znika wciagniety przez makaronowe pnacza ... * to spadaj... wink DO WI DZE NIA!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:15 am
ok ja spadam narx wsyzstkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:17 am
Ozzwald Aidanna a ty sie nieodzywaj... *chowa sie za fotel i pochwili rzuca na ozziego* xd heart *upada na ziemie* I co teraz zrobisz!! no co!! *szlony smiech!!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:18 am
Aidanna Ozzwald Aidanna a ty sie nieodzywaj... *chowa sie za fotel i pochwili rzuca na ozziego* xd heart *upada na ziemie* I co teraz zrobisz!! no co!! *szlony smiech!!* Co robicie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:18 am
Aidanna Ozzwald Aidanna a ty sie nieodzywaj... *chowa sie za fotel i pochwili rzuca na ozziego* xd heart *upada na ziemie* I co teraz zrobisz!! no co!! *szlony smiech!!* *stara sie wyczolgac spod niej* nie mam sily...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:19 am
Kukus!!! wylaz z ukrycia ty bestio cytatowa!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:19 am
Kiray Aidanna Ozzwald Aidanna a ty sie nieodzywaj... *chowa sie za fotel i pochwili rzuca na ozziego* xd heart *upada na ziemie* I co teraz zrobisz!! no co!! *szlony smiech!!* Co robicie?? nie mam pojecia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:21 am
Aidanna Kukus!!! wylaz z ukrycia ty bestio cytatowa!! domokun proponuje mnie nie wkurzać dziś, bo jestem głodny i mam wyniki examinów co jeszcze podbija nerwy xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:22 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Aidanna a ty sie nieodzywaj... *chowa sie za fotel i pochwili rzuca na ozziego* xd heart *upada na ziemie* I co teraz zrobisz!! no co!! *szlony smiech!!* *stara sie wyczolgac spod niej* nie mam sily... *hihi* i dobrze ci heart siada i mysli co by tu z nim zrobic heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:22 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:23 am
Kukus Aidanna Kukus!!! wylaz z ukrycia ty bestio cytatowa!! domokun proponuje mnie nie wkurzać dziś, bo jestem głodny i mam wyniki examinów co jeszcze podbija nerwy xp oj biduczku... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:26 am
no ale wyszedl z ukrycia... grzeczny piesek--> kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:26 am
Kiray Siema Jakich egzaminow? wyniki z matury? juz? yhy... *idzie wyprać gacie z resztek popuszczonej "odwagi"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|