|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:06 am
Addik Vykk hejka wszystkim...trcoeh mnie tu nie bylo xp taaaa.. jush ci wieze .... gadasz z julka na gg od ponad 1,5 h i ci sie zada nie kcialo ruszyc .... xd no nie bylo mnei tutaj w sensie an HP od okolo 4dni...niemozliwoscia to jest a jednak razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:07 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:07 am
Vykk Addik Vykk hejka wszystkim...trcoeh mnie tu nie bylo xp taaaa.. jush ci wieze .... gadasz z julka na gg od ponad 1,5 h i ci sie zada nie kcialo ruszyc .... xd no nie bylo mnei tutaj w sensie an HP od okolo 4dni...niemozliwoscia to jest a jednak razz "przejebane"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:09 am
Aidanna Addik Aidanna Ozzwald Aidanna OZZI *leci do niego i zawiesza sie na szyji* ladne spodenki masz... A co xd *podchodzi do ozziego i podciaga spodnie pod pachy... CHLOPEK ROZTROPEK... i co chcesz sie bic*!! alesh ty straszna ... xd xd muahahaha... taka jestem blaugh co nie ozzi xd *delikatnie dotyka go ogonkiem*mmm ... wypas ... sofciq ... redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:10 am
Ozzwald Vykk Addik Vykk hejka wszystkim...trcoeh mnie tu nie bylo xp taaaa.. jush ci wieze .... gadasz z julka na gg od ponad 1,5 h i ci sie zada nie kcialo ruszyc .... xd no nie bylo mnei tutaj w sensie an HP od okolo 4dni...niemozliwoscia to jest a jednak razz "przejebane" a co ja mialam powiedziec... przez dlugo okres czasu bylam tylko raz na tydzien a czasami nawet raz na mieiac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:11 am
dziendorby XD ktos mnie tu wolal, jestem wiec smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald Vykk Addik Vykk hejka wszystkim...trcoeh mnie tu nie bylo xp taaaa.. jush ci wieze .... gadasz z julka na gg od ponad 1,5 h i ci sie zada nie kcialo ruszyc .... xd no nie bylo mnei tutaj w sensie an HP od okolo 4dni...niemozliwoscia to jest a jednak razz "przejebane" a co ja mialam powiedziec... przez dlugo okres czasu bylam tylko raz na tydzien a czasami nawet raz na mieiac whee a ja siedze prawie codziennie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik Aidanna Addik Aidanna Ozzwald Aidanna OZZI *leci do niego i zawiesza sie na szyji* ladne spodenki masz... A co xd *podchodzi do ozziego i podciaga spodnie pod pachy... CHLOPEK ROZTROPEK... i co chcesz sie bic*!! alesh ty straszna ... xd xd muahahaha... taka jestem blaugh co nie ozzi xd *delikatnie dotyka go ogonkiem*mmm ... wypas ... sofciq ... redface co?? sofciq?? [Kukus: ty, zmieniono system nauczania? w gimnazjum to liczyć nie uczą? licz cytaty, w mordę]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ok ... jja jush muszem spadac ... *pakuje sie do lodoofki i znika wciagniety przez makaronowe pnacza ... *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:12 am
FeaRan dziendorby XD ktos mnie tu wolal, jestem wiec smile czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
FeaRan dziendorby XD ktos mnie tu wolal, jestem wiec smile hejka whee ...ciekawe kto bo to nie bylem ja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Addik ok ... jja jush muszem spadac ... *pakuje sie do lodoofki i znika wciagniety przez makaronowe pnacza ... * narazie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:13 am
Addik ok ... jja jush muszem spadac ... *pakuje sie do lodoofki i znika wciagniety przez makaronowe pnacza ... * to spadaj... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:14 am
Ozzwald Aidanna Ozzwald Vykk Addik Vykk hejka wszystkim...trcoeh mnie tu nie bylo xp taaaa.. jush ci wieze .... gadasz z julka na gg od ponad 1,5 h i ci sie zada nie kcialo ruszyc .... xd no nie bylo mnei tutaj w sensie an HP od okolo 4dni...niemozliwoscia to jest a jednak razz "przejebane" a co ja mialam powiedziec... przez dlugo okres czasu bylam tylko raz na tydzien a czasami nawet raz na mieiac whee a ja siedze prawie codziennie... a ty sie nieodzywaj... *chowa sie za fotel i pochwili rzuca na ozziego* xd heart [Kukus: wrogów szukasz? licz cytaty, dzieciaku]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|