|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:58 am
jak nie odzyskam UT dzisiaj to Ci napisze i bys mi go przegral?? ale wrazie czego dam Ci moze odpowiedz dzisiaj...wieczorem tak jak wczoraj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:58 am
Kiray jak nie odzyskam UT dzisiaj to Ci napisze i bys mi go przegral?? ale wrazie czego dam Ci moze odpowiedz dzisiaj...wieczorem tak jak wczoraj smile OK...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 6:59 am
Julka Niewiem czy kupic list za 6,5 k co mi doradzicie ? nie kupuj za drogo xd a ja dostalem dzisiaj jakies pudelko ale narazie nie moge otworzyc domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ja sie zmywam musze cos zjesc nrka all
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZZI *leci do niego i zawiesza sie na szyji*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:01 am
Kiray Julka Niewiem czy kupic list za 6,5 k co mi doradzicie ? nie kupuj za drogo xd a ja dostalem dzisiaj jakies pudelko ale narazie nie moge otworzyc domokun bo glupie temporare inventory jest zepsute!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna OZZI *leci do niego i zawiesza sie na szyji* ladne spodenki masz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:03 am
Ozzwald Aidanna OZZI *leci do niego i zawiesza sie na szyji* ladne spodenki masz... A co xd *podchodzi do ozziego i podciaga spodnie pod pachy... CHLOPEK ROZTROPEK... i co chcesz sie bic*!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:04 am
Aidanna Ozzwald Aidanna OZZI *leci do niego i zawiesza sie na szyji* ladne spodenki masz... A co xd *podchodzi do ozziego i podciaga spodnie pod pachy... CHLOPEK ROZTROPEK... i co chcesz sie bic*!! alesh ty straszna ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka wszystkim...trcoeh mnie tu nie bylo xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Ozzwald Aidanna OZZI *leci do niego i zawiesza sie na szyji* ladne spodenki masz... A co xd *podchodzi do ozziego i podciaga spodnie pod pachy... CHLOPEK ROZTROPEK... i co chcesz sie bic*!! eee... nie raczej nie jestem nastawiony bojowo dzisiaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:05 am
Vykk hejka wszystkim...trcoeh mnie tu nie bylo xp taaaa.. jush ci wieze .... gadasz z julka na gg od ponad 1,5 h i ci sie zada nie kcialo ruszyc .... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon May 16, 2005 7:06 am
Addik Aidanna Ozzwald Aidanna OZZI *leci do niego i zawiesza sie na szyji* ladne spodenki masz... A co xd *podchodzi do ozziego i podciaga spodnie pod pachy... CHLOPEK ROZTROPEK... i co chcesz sie bic*!! alesh ty straszna ... xd xd muahahaha... taka jestem blaugh co nie ozzi xd *delikatnie dotyka go ogonkiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|